Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfiak szedhetnek fogamzás gátló gyogyszert? A barátnömnek nem lehet mert nem tudják hogy együt voltunk.
Én 16 éves múltam mikor először írattam fogamzásgátlót, simán megkaptam, a szülőknek ehhez semmi közük, még azt sem kell megtudniuk, hogy elment a dokihoz.
Amúgy meg a szülők sem hülyék, hisz már együtt vagytok 2 éve, szerinted komolyan elhiszik, hogy ennyi idő után nem volt még köztetek szexuális kapcsolat, pláne, hogy ilyen idősek vagytok?
Nőjetek már fel agyban is és ne aggódjatok már ilyen butaságok miatt :)
ha betöltötte a 16-ot a szülei nemkellenek a vizsgálathoz. és ha nem akarjátok akkor kiderülni sem fog, vizsgálatokat elvégeznek, vérvétel, és rákszűrés, de erről sem tájékoztatják a szülőket. és a papírra amit adnak sem írják rá h már nem szűz a kislány.
csak nem olcsó dolog ez a foggátló, az új fajták mnár 7-9ezer ft körül mozognak a 3 havi adag.
amúgy az óvszer kb ugyanannyira biztonságos mint a tabletta
NEM NEM BIZTONSÁGOSABB!
A férfi fogamzásgátló nagyon gyenge hatásfokú, pont azért nem elterjedt. Én nem ajánlom a lánynak sem a tabletta szedését mert még serdül és hiába csak kis hormontartalmú szert szedne is, ha nem sürgős, ne szedjen tablettát.
Simán használj kotont, elég megbízható, persze ha nem penge nő ki a farkadból! :D
Szintén az a véleményem a szülők pontosan tudják, hogy szexeltek! A lány helyében én beszélnék anyuval. Lehet meglepődne először, de 90%, hogy aztán ő segítene elkísérni a nőgyógyászhoz.
20 évesen több eszed lehetne neked meg! Aktív szexuális életet élő nőnek járnia kell nőgyógyászhoz! Ha a csajod ezt nem is tudta, neked azért illett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!