Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem értenek a szóból az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értenek a szóból az emberek? Nem csak a nők! A férfiak ugyanígy!

Figyelt kérdés
Megmondtam egy férfinek, hogy ha csak barátként tud rám nézni, akkor pár hónapig ne keressen, mert talán túl tudom tenni magam rajta, mert én nagyon beleszerettem. Ennek ellenére ugyanúgy ír, keres, sorolja a problémáit, miért? Ha jó barátok vagyunk, nem kellene kicsit is néznie az érdekeimet? Nevezetesen azt, hogy hagyjon időt a felépülésre...
2012. jan. 10. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülye voltál, hogy bevallottad neki.

Így abban a hitben van, hogy mivel szerelmes vagy belé, megkaphat akár egy-egy alkalomra is.

2012. jan. 10. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2012. jan. 10. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
De még egy-egy alkalomra sem akar megkapni, csak panaszkodik, mondja a problémáit folyamatosan.
2012. jan. 10. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogyha tényleg ennyire fúdezavar, letiltod egy időre...? -.-
2012. jan. 10. 19:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Az smst és a telefont nem lehet letiltani.
2012. jan. 10. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
töröld az sms-t, ha hivásra ne válaszolj
2012. jan. 11. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!