Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátnőmnek, ettől unalmasnak tarthatnak a férfiak?
Én sosem iszom alkoholt bulik, összejövetelek alkalmával, mert nem dob fel, ha becsicsentek, sőt kellemetlennek érzem... Azt mondta a barátnőm, hogy szerinte ettől a férfiak - akik ott vannak -, rendívül unalmasnak gondolhatnak. Igaz ez? Ha igaz, akkor sem fogok inni, csak érdekel. :D
l/20
Kedves kérdező, az nem zavar, ha egy lány konzervatív, és nem szokott lerészegedni minden egyes bulin. Sőt egy lány ne is legyen részeg, egyáltalán. Kicsit spicces lehet, de a részegség nagyon nem áll jól a női nemnek. Viszont, én szőlész-borász parasztcsaládból származom, ezért a MÉRTÉKLETES alkoholfogyasztás része a családom mindennapjainak. Itt most ne hatalmas vedelésekre gondoljunk, hanem este film nézés közben egy sör, vagy vacsoránál egy pohár bor. Ha pedig buli van, ami nálam kéthetente havonta esedékes, akkor kicsit több is lecsúszik, habár nem szoktam részegre inni magam. Mindezekből kifolyólag engem nem zavarna, ha a lány nem iszik, és ha értelmesen tud beszélgetni, nem csak bámul ki a fejéből, ahogy nagyon sok csaj szokta társaságban, akkor nem tartanám unalmasnak, habár a teljes absztinenciát nem tartom a legegészségesebb állapotnak, ugyanis a kismennyiségű alkohol, napi egy-két pohár véd az érelmeszesedéstől.
Amit viszont nem tűrnék, az az lenne, ha az absztinens barátnőm, mondjuk azt mondaná, hogy ne igyak. Komoly vitaforrás lenne, mert én világ életemben mértékkel ittam, és szinte sose iszom magam részegre (egész életemben kétszer voltam igazán részeg), de ha esetleg mégis, akkor sem vagyok agresszív. Innentől fogva szerintem egy normális lánynak egy szava nem lehet.
22/F
ma 11:45
Természetesen ezt megértem, főleg, hogy én is ilyen családból származom... :) Én sosem mondanám senkinek, hogy ne igyon, az más kérdés, nem állnék olyannal össze, aki részeges, de ugye a két dolog nem egy és ugyanaz... Én is szoktam inni régebben bulik alkalmával, volt, hogy bizony be is rúgtam, de mára kicsit megundorodtam tőle, amitől nem az a pezsgő eperlével, de azt meg nem kérek azért, ha beülünk kocsmába... :D
Na, köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Megfordítanám a kérdést:
Az, aki alkoholt iszik, izgalmasabb?
Nem.
Akkor miről beszélünk?
Ráadásul egy káros szenvedélyt beállítani, mint az unalom-izgalom vízválasztóját iszonyú primitívségre vall.
Nem baj, ha valaki iszik, mértékkel szabad. De egy nőnek különösen nem áll jól, ha bukdácsolva jár-kel, elkenődött a beszéde és piaszagú.
Félreértés ne essék, én elég sokat ittam bulikban egyetemen, sőt, néha túl sokat is. De most már látom, hogy nem attól voltak jók a bulik, sőt, néha kevesebb is elég lett volna, mert voltak gázos szituációk. Érdekes módon lányokkal mindig csak józanul sikerült összejönnöm, nem amikor a haverokkal ittam a pultnál. Ezt akkor nem láttam át, de ma már inkább egyedül csajoznék.
Az unalmas ember meg alkohollal is unalmas, csak még kellemetlen is, hogy egy pótszerrel próbálja feldobni a megítélését.
Ha ismerkedni akarsz, akkor ne a barátnőddel járj bulizni, pláne, ha ilyen gáz a gondolkodása.
nem hiszem, hogy ettől unalmasabb lenne egy ember mert nem iszik. főleg egy lány! kiábrándító tud lenni amikor egy lány részeg, undorító dolgokat tudnak csinálni.
persze ha arra kellene, hogy leszopjon a wc-ben mert már nagyon kanos vagyok és az még mindig jobb mint ha rárántok akkor arra egy részeg lány is jó lenne.
itt jön a kérdés, hogy mit akarsz elérni? népszerű akarsz-e lenni mindenáron vagy sem? mert lehet, hogy sok embernél ez egy fontos tényező, hogy buliban bizony be kell rúgni, de az értelmesebbeket nem igazán érdekli, hogy iszol-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!