Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy lánnyal hogy ne tartson unalmasnak? Mire figyeljek oda?
Ne beszélj túl sokat a hobbidról csak ha őt is érdekli, illetve ne légy önajnározó, az épp olyan taszító lehet mint amikor valakinek 0 az önbizalma.
A lányok odavannak ha meghallgatják őket, tuti nyerő pali leszel ha hagyod kibontakozni:)
Biztos hogy nem hoznám szóba h állva mekkora:D
Amúgy se feszegetnék ilyen témákat. Nem vagyok bunkó
Ahogy már más is írta mi nők szeretünk magunkról beszélni. DE kérdezned neked kell. Úgyhogy kérdezgesd, előbb-utóbb megtalálod miről akar beszélni. Meg ha látja a kérdéseidből h érdeklődsz akkor magától is az őt érdeklő témára terelheti a szót.
Bókolj, és azt is kiegészítheted egy kérdéssel.
Pl ,, Milyen szép vagy!" Helyett ,, Jól áll neked a hosszú (v rövid) haj, mindig kibontva hordod? (vagy ahogy éppen van)
Milyen szép a szemed! Olyan színű, mint a tenger, voltál már tengerparton?
Kérdezz sokat, de te is mesélj magadról, ha mond valamit, amihez tudsz személyes élményt. Az se szeretnéd, ha kikérdezés lenne a végén a beszélgetésből.
Egy témáról ne beszéljetek annyit, mert akár egy egész randin oké, ha a filmekről beszélgettek, de ha később is azt húzod elő, ha elhallgattok, akkor már unalmasnak fog találni, és elkönyveli, hogy veled nemlehetmásról.
én szeretem hallgatni, ha valaki a munkájáról, hobbijáról beszél. az érdekes. ha ilyen celeb-témákat szóba hozol, nálam elástad magad, meg sztem az értelmes lányok többségénél is.
alapvető ugyanakkor, hogy a legtöbb ember szeret beszélni, hallgatni a saját hangját (nemcsak a nők). szóval ha be akarsz vágódni, akkor kérdezz, ne sokat beszélj, inkább rá figyelj. ha meghallgatod az embereket, jó társalgónak fognak tartani. tudod, beszélni ezüst, hallgatni arany :)
ami kiakaszt: "nem értem miért nem szeretnek a lányok..."
Ne sajnáltasd magad.
Húzás innen,meg se lássalak többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!