Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem az egyik tanáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem az egyik tanáron rámkattant. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy tanár 40 körüli.Olyan rohadtul idegesít már.Azt veszem észre hogy mindig hozzám akar érni,meg velem foglalkozik.Múltkor észrevettem hogy a mellem nézte.K*rva irritáló mostmár.Legközelebb ha a közelembejön olyat kap visszakézből hogy kiesik a gatyájából.Már félek arra az órára menni. Azt is hallottam hogy mikor kimentem a teremből a fenekem nézte.Annyira rossz basszus.És ezt nem csak én mondom.Az osztába már nem egy embert észrevette. MIT CSINÁLJAK?
2012. máj. 18. 17:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
35%

Remélem nem te vagy az Klaudia, ugyanis énis tanár vagyok de azért nem vagyok én, olyan öreg !:) igaz néha tényleg utánad fordulok, sőt nézem is a melleidet, de ez a szüleid hibája, mivel mikor annyi idős voltam mint te akkor anyukád mindig a wc-ben szopott le, és ezt várom el a lányától is aki hasonlít rád! :)

remélem nem voltam túl indiszkrét de azért írtam ide privátba :) majd iskolában meg beszélgetünk erről-arról. Puszi és Szia! ;)

2012. máj. 19. 11:59
 22/22 anonim válasza:
Pedofil !!! Mi lett tudom k@va régi kérdés
2018. jún. 4. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!