Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem az egyik tanáron rámkattant. Mit csináljak?
Én közölném vele, hogy hacsak nem akar szeptembertől új állást keresni, mert felnyomod zaklatásért, jó lesz, ha leszakad rólad.
Vagy az sem ártana, ha pár osztálytársaddal, mint tanúval elmennél az igazgatóhoz.
Hát mivel írtad, másoknak is feltűnt, ezért gondoltam, nyilván nem értelmezed félre.
Nem öltözöl hivalkodóan? Kiteszed a melled? Vagy miért épp a te melledet lesi a többi lány közül?
Esetleg mikor látványosan tapizna, add a tudtára szóval vagy tettel, hogy nem kívánatos ez részedről.
Nem lehet, hogy egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat? Itt arra gondolok, hogy minden egészséges férfi megnézi a szép lányokat, még ha fiatalabbak, akkor is. Pláne, ha esetleg hivalkodóan is öltözködsz.
Ez még nem jelenti azt, hogy meg akar erőszakolni, vagy hogy otthon rád cibálja a gyíkot. :)
Sulis koromban én is mindenféle ilyen megmozdulást erőszakos közeledésnek tituláltam. :)
Az is lehet, hogy másokkal is ezt csinálja, csak ők nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget.
Persze ha tettlegességig fajul a dolog, akkor mindenképp jelezd az igazgatónak.
Mindenképpen szólj valakinek. Nálunk is van egy ilyen tanár de ő még fogdos is. Most tervezzük, hogy beszélünk az egyik tanárunkkal. Nektek is ezt kéne. Vagy ha nincs erre alkalmas tanár akkor is még ott vannak a szülők. Mind1, hogy kinek csak szólj!Ha többen tudják tanúsítani ezeket a dolgokat amiket mondasz akkor tuti, hogy hisznek nektek!
Lehet, hogy most még csak bámul de én attól félek, hogy simán tovább megy ( mint nálunk vagy még annál is tovább
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!