Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem az egyik tanáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem az egyik tanáron rámkattant. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy tanár 40 körüli.Olyan rohadtul idegesít már.Azt veszem észre hogy mindig hozzám akar érni,meg velem foglalkozik.Múltkor észrevettem hogy a mellem nézte.K*rva irritáló mostmár.Legközelebb ha a közelembejön olyat kap visszakézből hogy kiesik a gatyájából.Már félek arra az órára menni. Azt is hallottam hogy mikor kimentem a teremből a fenekem nézte.Annyira rossz basszus.És ezt nem csak én mondom.Az osztába már nem egy embert észrevette. MIT CSINÁLJAK?
2012. máj. 18. 17:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nézett mindig a tesi tanár, aki egy fiatal srác volt.

Tetszettem neki, azt tudom, de nem volt nyomulós bunkó, bár ő is meg-meg érintett.

Most is tetszem neki, ha összefutunk, fülig ér a szája, de most már leérettségiztem, úgyhogy nem gáz.

Ha tanár, akkor is ember, hát ez van.

Az már más ügy, ha zaklat is, úgy értem fogdos, vagy hasonlók.

Akkor szólj az igazgatónak!

2012. máj. 18. 17:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Jóó ha még valami fiatal helyes tag lenne.:)De ő az apám lehetne.Lehet már 50 is van,nem tudom
2012. máj. 18. 17:56
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell túlreagálni. Nekem volt egy 25 éves tanárom, én akkor voltam 17, a srác elég kis béna volt, de mindig velem foglalkozott, 4-es voltam, de korrepetálni akart. Irkálta az emailjeit, mindig valami hülye ürüggyel megkeresett és a folyosón is mindig bámult, órán meg dicsért. Én csak nevettem rajta. Úgysem fog megerőszakolni, egyébként meg biztos vagyok benne, hogy neked is tetszik a dolog, különben nem vernéd ekkora dobra.

20/L

2012. máj. 18. 17:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az nem zavarna, ha fiatal és helyes lenne!:))))

Hát igen, lehet, hogy engem is ezért nem zavart!

Na, de komolyan!

Lehet, hogy csak így akar jófej lenni, vagy bevágódni nálatok, nem biztos, hogy meg akar dönteni, vagy zaklatna.

Van ilyen férfi, aki 60 évesen is kétértelmű megjegyzéseket tesz, hogy jófejnek tűnjön.

Mondom, ha fizikailag nem molesztál, vagy nem nyúl hozzád, akkor jobb, ha figyelmen kívül hagyod.

Az nem zaklatás még, ha valaki néz valakit.

Bizonyítani sem tudnád, hogy "olyan" szándékkal teszi.

2012. máj. 18. 18:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Ugye ezt most nem mondtad komolyan? Mégis mi a halál tetszene ebbe? Tiszta gyomor ideg vagyok óra előtt hogy mit fog megint kitalálni hogy beszélhessen velem. Akit mondtál az 26 volt.Az engem se zavarna sőt lehet hogy még be is jönne.Nade ez...... Nem verem én nagy dobra csak ennyire idegesít.
2012. máj. 18. 18:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztálytársaid is kívülállóként hasonlóképp látják, hogy ennyire "kitüntet" a figyelmével, és ezt a véleményüket elmondanák akkor is ha mondjuk az igazgató kérdezi, akkor szerintem érdemes első körben mindenképp a tanárnál próbálkozni. Ha megbízol a szüleidben (muszály lesz), apukád esetleg beszélhetne vele. Ha nem akkor te mondd meg neki óra után, hogy legyen szives picivel több távolságot tartani. Ha ezután nem történik semmi, vagy retorzió van belőle, akkor az igazgatóhoz kell fordulni. Neki kötelességből ki kell vizsgálnia az esetet. Ha nem teszi, akkor hatóság (nem hiszem, hogy erre szükség lenne.)

Először is kérdezd körbe az osztálytársaid, így megbizonyosodhatsz róla, hogy melletted állnak. Ez már önmagában is megnyugtató lenne.

2012. máj. 18. 18:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
jobb nem lesz a helyzet, ha megmondod neki h zavar, mert ugyanúgy rád lesz állva, csak közbe még depis is lesz meg megtört. az tuti még idegesítőbb és majd próbálja sajnáltatni magát...
2012. máj. 18. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy és hanyadikba tolod?
2012. máj. 18. 19:34
 19/22 A kérdező kommentje:
10.-es
2012. máj. 18. 19:51
 20/22 anonim válasza:
100%

-az óráin ne öltözködjél hivalkodóan,ne legyen néznivalója.

-ha megszólít,mondd neki udvariasan,hogy csak a tantárgy témájáról vagy hajlandó beszélgetni vele,mert ez egy iskola.

Ha nem használ akkor jöjjenek az előző válaszadók lépései.

2012. máj. 19. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!