Gyereket akarok, de szerintem sosem lesz. Éreztetek így?
Korban még ráérnék a gyermekvállalásra, ugyanakkor hónapok óta kínoz a vágy, annyira akarnék babát. Gyakran álmodom, hogy van egy kisfiam, és mikor felkelek, bőgök, amiért csak álom volt. Most is könnyezek a gondolatára. Az fáj a legjobban, hogy ki tudja, mikor lesz lehetőségem rá? Albérletben tengődünk, és ha nem jön össze egy jól fizető munkahely, soha a büdös életbe nem lesz rá mód, hogy vállaljunk egyet.
Ráadásul a páromat a COD-on meg a háborús filmeken kívül semmi nem érdekli, a szexuális életünk is a 0-val egyenlő. Totál gyerekes felfogású, pedig már 28 éves. Semmi felelősségérzete nincs, a házasság téma is tabu, nemhogy a baba. Közben a testvére már a 3. babáját várja, annyira irigylem őt. :(
23N
Miért maradsz a pároddal, ha ennyire rossz vele?
Egyébként ez csak egy mai hülye felfogás, hogy mindennek meg kell lenni, aztán jöhet a gyerek. Én 21 évesen szültem az első és 23 évesen a második gyerekemet albérletbe. Eszembe nem jutott volna arra várni, hogy majd ha lakásom, kocsim lesz. Többet ér a szeretet és gondoskodás, mint egy márkás ruha, vagy babakocsi.
Néha rossz, ugyanakkor szeretem őt és szeretném, ha felnőne végre.
Igazából félek albiba gyereket vállalni. Két példa van előttem, az egyik ahogy a szüleim csinálták, meg ahogy a párom szülei. Az utóbbiak vállaltak albérletbe gyereket, és most, nyugdíjas létükre sehol nincsenek anyagilag, csurig vannak adósságokkal. Félek, ez a lépés az ő életútjukra sodorna.
"nyugdíjas létükre sehol nincsenek anyagilag, csurig vannak adósságokkal. Félek, ez a lépés az ő életútjukra sodorna"
Ebben biztos lehetsz. Ráadásul a párod sem akarja. Tényleg hihetetlen, hogy ennyi az életcélod, egy gyerek ês azután?
ha egyszer az anyai ösztönök felszínre törnek ott kő kövön nem marad:)
én is átéltem:)
ha arra várunk egész életünkben hogy mikor lesz meg hozzá az egzisztenciánk akkor sosem vállalnánk babát
tudom felelőtlen paraj vagyok szerintetek,de higgyétek el sokszor a baba megléte motivál, kényszerít előrelépésre
gondold át azért:)
én drukkolok:)
"Annyira utálom az ilyen embereket. 23 évesen inkább tanulj, ne azon járjon az eszed, hogy felcsináljanak.."
Már kikérem magamnak, 2 és fél éve dolgozom!!! Közel 1 millió forint megtakarításom van. Nem pályakezdő tyúk vagyok, akit apuka tart el és a gyereken álmodozik.
4-es:
Nem a semmire akarok gyereket, különben akkor már belevágtam volna. Bár én nem is vagyok abban a kategóriában, mint azok, akik 0 munkaviszonyra szülnek, és semmi megtakarításuk sincs.
Nincsenek nagy karrierálmaim, ha erre gondolsz. Igen, nekem az az életcélom, hogy legyen egy kisfiam, egy takaros házunk, és persze dolgozni akarok, nem otthon meregetni a valogam háztartásbeliként.
Úristen, aki ilyeneket ír, hogy nincs más életcélod, meg albérletbe szülni hülyeség! Ember vagy?!
Az ember általában nem azért szeretne, mert csak, hanem, mert ott vannak az ösztönök!
Én meg albérletben nőttem fel és semmi bajom!
És mi az, hogy 23 évesen ne erre gondoljon? Egészséges női érzések vannak benne, az Istenit!
Én 22 vagyok, de én is szeretnék babát és én se tengődöm apámon, pláne, hogy alkesz, párom is van, akkor meg? Mi közöd van mások életéhez? Ha meg tudja oldani, akkor legyen, de látszik rajta, hogy nem csak a semmibe "ellő" nőről van itt szó...
Kérdésre válasz? ezt a férfit meg el kéne hagyni, ha valaha is szeretnél családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!