Ősszel az egész család elakar költözni Svájcba, de én nem akarok. Mit csináljak?
No, ha kiköltöztök pár hónap múlva nevetni fogsz. Német pasiba is ugyanúgy lehetsz szerelmes (ez még amúgy is ráér:D).
Más összetenné a két kezét.
Ne aggódj kint is lesznek barátaid :)
Úristen!
Nekem mondanák azt,hogy fiam csomagolj Svájcba megyünk egyszerre ugranék,úgy hogy itthon is elég jól elvagyok.
Ne legyél szomorú, mert az ottani iskolákban jó a tanítás, és ott is lesznek barátaid. Teljesen igaza van apukádnak; szerintem baromi szerencsés vagy, hogy kimehetsz. Az ottani életbe hamar bele fogsz szokni, és a német nyelv is ragadni fog rád.
A barátaiddal tudod tudni tartani a kapcsolatot, a többi már rajtuk múlik.
Szóval semmi okod a szomorúságra.
Ne izgulj ezen, ha kint vagy, tényleg nagyon hamar meg fogod tanulni a nyelvet, az egészen más, mint az iskolában tanulni.
Ott is suliba fogsz járni, ott is lesznek barátaid. Ezen tényleg kár idegeskedni, eltelik mondjuk fél év, és már nem lesznek nagyobb nyelvi nehézségeid, ráadásul tök nagy lehetőség, hogy Svájcban tanulhatsz, ott járhatsz iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!