Ősszel az egész család elakar költözni Svájcba, de én nem akarok. Mit csináljak?
Hello!
En 14 voltam, amikor Angliaba koltoztem, mivel anyuek itt kaptak munkat. Nagyon szar volt kijonni, otthagyni a barataimat, a jookis bulikat, mindent.
Ez 8. felevben tortent.
Itt elkezdtem suliba jarni, belerazodtam a nyelvbe, vannak barataim, a tanarok joofejek, es meg vannak sracok, akiknek tetszem is..
Eloszor gyuloltem itt lenni, de kozben eltelt 2 ev, es rajottem, hogy mekkora lehetoseget hagytam volna ki..
Amikor a "nagy barataim" arra sem vedtek a faradtsagot, hogy megkerdezzek mi van velem, vagy hogy valaszoljanak egy email-re.
Nagyon sok baratod el fog veszni, de legalabb letisztul, hogy ki is az, akire szamithatsz.
Egy baratnom maradt meg, o meseli, hogy mennyit szivatjak a suliban, a tanarok is k*csogok, es mit meg nem adna azert, hogy kijohessen..
Mar rajottem, hogy azzal, hogy en itt tanulok, meg van alapozva a jovom. Ha otthon maradsz, mi lesz?
Lesz egy erettsegid? Esetleg lediplomazol?
Mindegy, hogy mivel nem lesz melod.. Sokan ezert harcolnak evekig..
Egy ido utan Svajcban is lennenek haverok,a helyet is megszoknad, es biztos lesz baratod is!
Nezd csak meg, hogy ez mekkora dolog, nem minden embernek pottyan az olebe.
Ha esetleg valami kerdesed lenne, irj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!