Gyereket akarok, de szerintem sosem lesz. Éreztetek így?
Korban még ráérnék a gyermekvállalásra, ugyanakkor hónapok óta kínoz a vágy, annyira akarnék babát. Gyakran álmodom, hogy van egy kisfiam, és mikor felkelek, bőgök, amiért csak álom volt. Most is könnyezek a gondolatára. Az fáj a legjobban, hogy ki tudja, mikor lesz lehetőségem rá? Albérletben tengődünk, és ha nem jön össze egy jól fizető munkahely, soha a büdös életbe nem lesz rá mód, hogy vállaljunk egyet.
Ráadásul a páromat a COD-on meg a háborús filmeken kívül semmi nem érdekli, a szexuális életünk is a 0-val egyenlő. Totál gyerekes felfogású, pedig már 28 éves. Semmi felelősségérzete nincs, a házasság téma is tabu, nemhogy a baba. Közben a testvére már a 3. babáját várja, annyira irigylem őt. :(
23N
"...terelgesd úgy a felnőtt életre, hogy ne vegye észre. Én is ezt csináltam, tökéltesen bejött, azt hiszi, hogy igenis az ő érdeme, de nélkülem nem jött volna rá a dolgokra.:)"
Na ezt Kedves Utolsó fejtsd ki bővebben feszülten figyelek!:)
Kérdező! Soha ne mondd,hogy soha! Ennyi. Viszont ez az érzés számomra is ismerős csak a "soha" szó nélkül. Nálam a "majd" van terítéken,amitől tudom,hogy sokaknak égnek áll a haja...
23/N
Huh, kicsit régen írtam már ehhez a kérdéshez, de megpróbálom kifejteni neked, mire gondolhattam anno. :)
Lehet bugyután fog hangzani, de mint mindenkinek, a pasiknak is kell a megerősítés, tehát ha valami oly dolgot tesznek, meg kell őket dícsérni, megköszönni a segítséget.
Éreztetni kell velük, hogy szükséges a FÉRFI énjük, mert mi "gyenge" nők nélkülük pár dolgot nem tudnánk megoldani. (Persze ezzel nem írom le a saját nembélieket, de ha növeled a férfi önbecsülését) S szépen lassan "magától" ráébred, hogy ő a család feje, tehát úgy is kell viselkednie.
Remélem segítettem!
Köszönöm a választ! :)
Azóta már letudtam magamban ezt a babás időszakot, jelenleg és egy ideje abszolút nem érdekel a téma. Sőt a házasság sem.
2014 óta házasok vagyunk. Boldogok vagyunk. Szerencsére a férjem is megkomolyodott azóta, hogy ezt a kérdést kiírtam.
Gyerekünk az nincs, és nem is lesz, hacsak valami csoda nem történik, bár a csodákban sosem hittem. :) Meddő vagyok. PCOS az ismert ok, de ki tudja, mi lehet még. Az inszeminációkat végigcsináltuk, sikertelenül, a lombiktól elzárkóztunk, így a reprodukciós próbálkozásokat befejeztük.
Idén év elején elindítottuk az örökbefogadást, de mivel a férjem első körben nem felelt meg a pszichológusi alkalmasságon, gyámhivatali procedúrát pedig nem vállaltuk a felülvizsgálatra, egyszer és mindenkorra visszaléptünk. (Sajnos nagyon kikészült tőle lelkileg, ezért nem is forszíroztuk tovább.) Gyűjtögetünk, felújítgatjuk a lakásunkat, amibe még tavaly nyáron költöztünk be. Elfogadtuk, hogy nekünk okkal nincs gyerek, és igyekszünk kihozni az életünkből a legjobbat. :) Jövőre, a 30. szülinapomra egy cicát kértem. :)
De aranyos vagy, hogy válaszoltál! :) Akkor a párod is megkomolyodott azóta! :)
Örülök, hogy a dolgok egy része jól alakult. Sajnálom, hogy a baba nem jött össze, de sok dologból lehet még örömötök az életben. Még fiatal vagy, az sem kizárt, hogy pár év múlva lehet majd babátok. Addig még fejlődhet az orvostudomány is!
Minden jót nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!