Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
"Miért, szerinted egy átlag embernek mennyi a pénze? Nekem középosztálybeli a családom, de így is van, hogy nincs pénz kajára."
Te melyik országban élsz? Mi ketten élünk anyám minimálbéréből, sosem fordult még elő, hogy ne lett volna pénz kajára, húst is eszünk rendszeresen. Nincs olyan ismerősöm, akinek anyagi gondok miatt ne lenne pénze kajára.
Vicces lenne, ha már az átlagembernek sem telne ételre, akkor a szegénnyel mi lenne szerinted? Éhen halna a fél ország?
"Nekem középosztálybeli a családom, de így is van, hogy nincs pénz kajára."
Ti mit esztek, homárt kaviárral?
Nem akartam többet hozzászólni a témához, de komolyan olyanok vannak itt, akik mintha nem járnának kint a való életben.
Nincs pénzük az embereknek, az árak folyamatosan mennek felfelé. Bemegy a boltba, és megveszi a legolcsóbb párizsit, a legolcsóbb vajat. Oké, vesz mellé almát, vesz mellé tojást, bevitt egy kis vitamint. És? Ettől még ugyanazt a szart fogja enni, mert nem futja neki a rendszeres minőségre, a friss alapanyagokra, amiből főtt ételt készíthetne. Vesz húst, vesz zöldséget, vesz tésztát a levesbe, lisztet és máris annyit költött, hogy keresztbeáll a szeme a pénztárnál. Ja és könnyen lehet, hogy ennyit sem tud megengedni magának, mert úszik a hitelben, mint az emberek java része mostanság. Szóval attól, hogy nem feltételezitek, vagy nem látjátok, rohadt sok ember él így. Nem éheznek, mert olyan nincs, hogy valamit ne tudna megenni, csak épp nem futja a jóra.
"Te melyik országban élsz? Mi ketten élünk anyám minimálbéréből, sosem fordult még elő, hogy ne lett volna pénz kajára, húst is eszünk rendszeresen. Nincs olyan ismerősöm, akinek anyagi gondok miatt ne lenne pénze kajára.
Vicces lenne, ha már az átlagembernek sem telne ételre, akkor a szegénnyel mi lenne szerinted? Éhen halna a fél ország?"
Igen képzeld! Nekünk sincs pénzünk hó végére...van, hogy kajára sem. Ergo hónap közepén is inkább egy zsömlét veszek meg a legolcsóbb sonkát, vagy téli szalámit, mint gyümölcsöket, meg TOJÁST...sőt, képzeld el, a zöldség is annyira ritkaság számba megy, hogy döntenem kell: vagy egy uborkát veszek, vagy két paprikát. Nos, igen emellett nekem is van feleslegem, szeretném leadni, de amikor egész nap szénhidrátot eszem szénhidráttal (mert CSAK EZ VAN), akkor mégis hogyan figyeljek oda, hogy egészségesen egyek??? Olyan hűdebaromira okosak is olyan sokan......
05-12 17:54
Akkor minden dohányzó ember is igénytelen, mert lesz@rja a saját egészségét...
Én igyekszem odafigyelni az étkezésemre, le is adtam vele 15 kg-ot, de kb minden pénz a kajára megy el, mert igen, a minőségi kaja drága. Pedig próbálom mindenből a legolcsóbbat de egészségeset venni, de sokkal többe kerül, mintha párizsit meg kenyeret, zsemlét vennék...
És nekem is van olyan ismerősöm, aki kénytelen zsemlén, margarinon meg párizsin élni, mert ha ugyanabból a pénzből almát meg tojást venne, valszeg dél körül már felfordulna... Mindig vékony volt. Mióta így él, mert rákényszerül, 17 kilót szedett fel, ami meg is látszik rajta.
Mondani könnyű, de igen, az anyagiak sokszor jobban beleszólnak, mint hogy mennyire igénytelen valaki...Aki nem volt olyan helyzetben, az úgysem érti meg...
Utolsó!
"Aki nem volt olyan helyzetben, az úgysem érti meg..."
Ezen a mondatodon sok mindenki elgondolkodhatna. Nagy igazságot írtál.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!