Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
Én csak egy saját sztorit írnék le. Volt egy barátnőm, akivel mára már megromlott a kapcsolatunk, azt hiszem nem véletlen. Folyamatosan kisebbségi komplexusai voltak mellettem, mert én vékony vagyok, nekem könnyű, ragad rám az ellenkező nem, stb. Sportolok, este már nem eszek, a nasit próbálom mellőzni, amennyire lehet, emellett szerencsém van, mert imádom az egészséges kajákat, salátákat, főzelékeket is. :)
Na most ő evett össze vissza, kunyerálta mindig mások reggeliét, mindennap csoki, egy tucat túrórudi, mozogni meg "nemtud, mert hamar kifullad".
Mindig elvolt keseredve, ő nem ér semmit, nekem könnyű, én nem érthetem, sosem fogom megérteni. Sokszor belémrúgott a saját nyavalyája miatt. Egyszer elpattant valami az agyamban, megelégeltem, hogy engem bánt azért, mert ő duci és közöltem vele, hogy csak is ő tehet arról, hogy ő olyan amilyen és ne nekem olvasson be azért, amiért én nem vagyok ilyen, mert teszek is érte eleget, hogy ne legyek... Ha AKARNA akkor ő is sportolhatna (nem egyszer felajánlottam, hogy jöjjön velem), avagy ehetne kicsit tudatosabban.
Azt hiszem ekkor pattant el a barátságunkban végleg valami, de azóta lefogyott 20 kilót. Még mindig nem vékony és fogalmam sincs mi lett vele azóta, de ezekszerint csak hasznos volt, hogy nekem akkor eldurrant az agyam és megmondtam neki a véleményemet.
Nekem semmi bajom a dagi emberekkel, nekem azokkal van bajom, akik siránkoznak, de tenni nem képesek semmit! Az ilyet nem bírom sokáig jól kezelni.
Nem azért mondja valaki valakire, hogy dagadt, mert nincs magával kibékülve. Én ki vagyok magammal békülve nagyon is, és ha látok valakit az utcán, akiről süt az igénytelenség, és aki a 120 kilójához felvesz valami cicanadrágot meg 5 számmal kisebb felsőt, akkor arra igenis sz*r ránézni. Mindenkiben van valamekkora szépérzék, és ilyenkor, mikor ilyen borzalmat látok, nem tudom azt mondani vagy gondolni, hogy "hm, hát kicsit túlsúlyos, de nembaj, öltözzön csak ízléstelenül, nem szabad neki beszólni, hiszen 3x annyi kiló mint én, szegényke".
Bár talán azért nem szólogatok be, mert ha egy 120 kilós dagadt csaj nekimenne az én 46 kilómnak, kicsit kilapulnék. De még mindig ott a lehetőség, hogy elfuthatok és úgyse ér utol. Jah, mert sportolok és egészségesen eszem.
Mondjuk, mert bunkó vagy.
Úgy bánj az emberekkel, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak... S*ggfej...
A legujjabb értesüléseim szerint senkinek nincs a homlokára tetoválva, hogy "csak krumplira és kenyérre futja". A genetikai hajlam szintén nem, lehet, hogy a szülein nem, csak a nagyin látszik.
Aki azzal jön, hogy csak a csoki-chips-kólától lehet elhízni, az sose volt igazán szegény. A zöldség, a gyümölcs, a minőségi (vagyis ne zsíros) hús, a teljes kiőrlésű kenyér drága. Ha valaki tartósan párizsin, tescós zsömlén kénytelen élni, az nagyon könnyedén hízik meg.
Az érzelmi evés pont olyan mentális bajokra utaló tünet, mint bármilyen kényszerbetegség. Az ember ne jókedvében csinálja, hanem mert beteg. Az, hogy "legyél már erős és gyógyuj meg" kb. annyira hatékony mintha egy asztmásnak mondogatnád, hogy "idegesít, hogy harákolsz, légyszi fejezd be". Mint valami önjelölt sámán aki ráolvasással gyógyítja pestist. Ez a 21. század, gratulálok. Az eszem megáll.
Ha igazán segíteni akarnál neki, akkor nem szekálnád (amitől lelkileg csak rosszabbul lesz és emiatt eszik) hanem elküldenéd pcszihológushoz, meg segítenél, hogy jól érezze magát a bőrében.
A sporttal az a baj, hogy ott csak még többet bántják, hogy fogyjon le. Ahelyett hogy élvezné a mozgást, csak mégjobban megutálja önmagát.
A kövér emberek se vakok, tudják hogy néznek ki. Semmi szükségük rá, hogy minden második ember tájékoztassa őket róla.
A másik dolog pedig az, hogy neki a kövérség a hibája, annak aki megmondja talán nincs? Mert hacsak nem George Clooney mondja, akkor nem hiszem,hogy bárkinek lehet szava ezügyben.
Akinek pedig hajlama van rá, annak sokkal nehezebb dolga van, de ezt csak az tudja,aki ilyen, vagy ismer ilyen embereket. Mert én ismerek, és szerencsétlen csinálhatott bármit, nem fogyott és nem volt beteg.
Számomra pedig inkább arra szar ránézni, akiről süt a rosszindulat, az ilyeneket szokták általában vagy kikosarazni a nők egy idő után, ha nőről van szó, akkor pedig csak megdugják és csókolom. Meg is érdemlik.
Nem értem miért keveritek össze az igénytelenséget azokkal a tulajdonságokkal, amiken nem lehet változtatni. Direkt leírtam a kérdésbe, hogy azokról van szó, akik igénytelenség miatt híztak el. Gyengébben kedvéért leírtam a #16-os kommentben is. És ezek után is hajtjátok a baromságot, aminek semmi köze a témához.
Ha valaki alacsony, nyilván nem mondom azt neki, hogy nem kellesz mert törpe vagy, de ha odajön egy zsírtól csöpögő hajú, büdös, tövig rágott körmű valaki, akkor bizony megmondom neki, hogy nézz már végig magadon ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!