Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
Mert a dagadt sértő. És a kérdező is esztétikára célzott, mivel teheneket emlegetett, biztosan nem azért aggódik, hogy infarktust kapnak-e.
Tegyük fel, hogy te egy alacsony vékony srác vagy és megkérdezed tőlem mi a véleményem a testfelépítésedről.
Melyik esne jobban, ha azt mondanám, hogy szerintem vékony testalkatú vagy és nekem a nagyobb darabok az eseteim, vagy az, hogy ha mind f*sz volnál akkor is kevés volnál?
Nem vagyok srác. Nő vagyok.
Sportolok és egészségesen eszem. És az igénytelenség témakörbe az is beletartozik, hogy valaki vállalja annak a kockázatát, hogy egy nap szívinfarktust kap, és akkor is megveszi a következő zacskó csipszet.
Ha pedig valaki azt mondja ezek után rá, hogy dagadt, mért érezze rosszul magát azért, mert elmondta a véleményét?
Ha azt mondom, hogy "hát, kicsit felszedtél", mire megyek vele? Ha azt mondom "dagadt vagy", talán észhez tér, és elkezd valamit cselekedni ellene. Nem kell álszenteskedni. Ha valaki dagadt, akkor dagadt. Ha tehet ellene és mégsem tesz, joggal mondhatom rá ezt a szót.
Egyébként nem tartom bunkó szónak, de lovagolhatsz rajta. Úgyis ez az egy szó az, amibe itt beleköthetsz, hát élvezkedj rajta akkor.
Persze, hogy ez az egy szó az te szerencsétlen, mivel a kérdező ezt említette, ez volt a kérdés. Egyszerűen annyi, hogy egy kulturálatlan tahó az, aki így viselkedik észheztérítés címén. Aki ekkora paraszt megérdemli, hogy ilyen véleménnyel legyenek róla.
Az pedig, hogy te nőként vagy ilyen, ehhez külön gratulálok. Én is nő vagyok, nem vagyok kövér sem, mégsem beszélek így senkivel. Felénk az olyanokkal, mint te nem szokás szóbaállni.
Nagyon vicces vagy.
Idézlek, ha nem haragszol:
"Persze, hogy ez az egy szó az te szerencsétlen, mivel a kérdező ezt említette, ez volt a kérdés. Egyszerűen annyi, hogy egy kulturálatlan tahó az, aki így viselkedik észheztérítés címén. Aki ekkora paraszt megérdemli, hogy ilyen véleménnyel legyenek róla.
Az pedig, hogy te nőként vagy ilyen, ehhez külön gratulálok. Én is nő vagyok, nem vagyok kövér sem, mégsem beszélek így senkivel. Felénk az olyanokkal, mint te nem szokás szóbaállni."
Tehát azt állítod, hogy nem vagy bunkó. Az idézett részben minek hívtál engem?
szerencsétlennek
kulturálatlan tahónak
parasztnak
Megkérdeznélek, csak halkan, én sértegettelek? Mondtam rád bármi olyat, amit te rám?
Mindketten tudjuk, hogy nem.
De aranyos, hogy azt mondod, hogy nő vagy, de mégse beszélsz úgy senkivel, ahogy én. :)
Nos, én annyit mondtam, a dagadt elfogadható szó, és a valóság valóság, nem kell álszenteskedni. Te pedig ezért elmondtál engem mindennek. Pedig milyen nőies nő vagy, hogy nem vagy bunkó soha senkivel. :)
Soha senkivel, aki okot ad rá, de ha normálisan elolvastad volna,akkor rájöttél volna, hogy ilyenekkel, mint te az életben szóba sem állunk.
Bocs, ez pedig internet. Itt olyannal is szóba keveredsz, aki egyébként rohadtul unszimpatikus. Azzal nem leszek toleráns, aki bunkó másokkal, csak mert ettől jó a lelkivilága.
Higgy és gondolj, amit akarsz, engem bunkónak, valakinek, akivel nem érdemes szóba állni. És érezd csak máskor is feljogosítva magad, hogy bunkó legyél, ha valami nem tetszik, hajrá, én nem gátollak ebben.
Remélem én is, hogy nem futunk össze in real, mert már neten keresztül is IQ pontokat vesztettem csak azzal, hogy elolvastam amiket reagáltál.
A szellemi párbaj fojtatása ezek után pedig felesleges, ugyanis teljesen fegyvertelen vagy. Nem lenne fair veled szemben. :)
*folytatása, elnézést
Mielőtt még beleköthetnél. :)
Na szia.
Nem fáradtam elolvasni az összes választ, de jó látni, hogy mennyi kedves ember van. 163cm 63 kg vagyok. Nem túlsúlyos de van rajtam elég sok felesleg. Amikor problémám van, megbántanak, eszem. Elég sok dolog van amin rágódom, kényszeresen ettem, anyám szívesebben költ dohányra mint egészséges ételre. Január óta nem ettem édességet, nem zabálok minden nap a mekiben, nem chipsel kelek és fekszem. Sportolok, pár hónap és bonba alakkal közlekedem. Mégis megkaptam a buszon néhány napja, hogy milyen undorító igénytelen tehén vagyok. Nem háborodtam fel, nem őket hibáztatom, de azért rohadt szarul esett, hogy így megaláztak. Ja de mégis felháborodtam mert megaláztak és láttam megcsillanni szemükben a gonoszságot. Tuti a sötét oldalon állnak.
A kérdezőnek válaszolva, azért, mert a "dagadt embereknek is van lelkük, érzéseik, vagy mert fáj az igazság. Az nem baj ha őszinte vagy csak a stílus nem mindegy.
ui.: A tojás darabja 40 Ft-nál kezdődik(keveset is írtam), szóval ne mond nekem, hogy egy szegény családnak a tojás nem luxus. Egyébként szeretek mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!