Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
Mert sok olyan csajt is ledagadtoznak, aki nem kövér, csak épp nem is pálcikavékony.
24/l
Mert maga a kifejezés sértő és semmi célja nincs az illetőnek azon kívül, hogy megbántson, tehát egy unintelligens barom.
Mondja azt, hogy szerintem túlsúlyos, vagy szerintem duci, vagy van rajta felesleg, de aki szándékosan bánt másokat, azt általában messziről kerülik az emberek. Ezek közzépontba akarnak kerülni és végül egyedül marad a kör közepén.
Sok sikert.
Egyrészt: rosszul esik nekik a valóság, főleg, ha nincs önkritikájuk.
Másrészt: tényleg sokszor az olyan csajokat is lekövérezik, akik nem pálcikafigurák, csak mondjuk van mit fogni rajta.
De ha adott egy csaj, ahogy a kérdező is mondja, akin tisztán látszik, hogy dagadt kategória, és nem betegségből vagy gyógyszerektől stb, hanem csak lustaságból, igénytelenségből, akkor tényleg, mit van úgy kiakadva ilyenen?
Mindenkinek meg lenne a lehetősége egészségesen enni, nem zabálni csokit, édességet, nem inni cukros üdítőt, nem enni sok kenyeret stb, és sportolni. Nem olyan nagy dolgok ezek, mégsem képesek megcsinálni, mert könnyebb ellustulni, mint tenni valamit a jó külsőért.
Szóval nem értem én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!