Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A dagadt csajok miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?

Figyelt kérdés
Akkor megérteném, ha mondjuk betegség miatt lenne elhízva az illető, de ha valaki annyira igénytelen, hogy tehenet csinál magából, az miért akad fent ilyeneken?
2012. máj. 12. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Na de most nem azokról van szó, akik nem a testalkatuknak és az évszaknak megfelelően öltözködnek, hanem egyszerű túlsúlyos emberekről, akik lóf*szt sem ártottak nektek.
2012. máj. 12. 16:49
 42/69 anonim ***** válasza:
56%

"A sporutruól meg annyit, hogy ha lemegy egy kövér ember egy tornaterembe, ott minden tele van olyanokkal akik cseszegetik."

Én ezt sem értem, kicsúfolják, vagy mi? Nem óvodáról van szó. Kondi teremben találkoztam számtalan dagadt emberrel, senki nem cseszegette őket, inkább elismerték, hogy tesznek valamit azért, hogy ne úgy nézzenek ki, ahogy.

De van számtalan sport, nem kell azt tömegben csinálni, lemehet este futni, szobabiciklizhet, stb. Van számtalan lehetőség.

2012. máj. 12. 16:50
 43/69 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a kondiban azért elég bunkó néhány srác, bár nem tudom mire fel, semmi extra nincs bennük. Lejött egy kövér lány, és elkezdték utánozni meg kiröhögni. Épp annyira voltak bunkók, mint amennyire az az ember, aki ledagadtoz egy másikat, csak mert neki olyan kedve van.
2012. máj. 12. 16:51
 44/69 anonim ***** válasza:
#41 mi sem arról beszélünk, hogy meglátunk egy dagadt embert az utcán és ordítunk rá, hogy "HÁHÁ DE DAGADT VAGY TE ÁLLAT!!". De előfordul, hogy szóba kerül, akkor meg nem fogok hazudni neki.
2012. máj. 12. 16:52
 45/69 anonim ***** válasza:
De nem érted mit magyarázok? Nem idegenekről beszélek, de miért nem lehet normálisan közölni ezt? Miért nem lehet azt mondani, hogy szerintem fogynod kellene? Most komolyan neked jó az, ha egy bunkó baromnak tartanak? Jobb lesz tőle a lelkivilágod, hogy megbántottál valakit? Mert nekem lelkiismeretfurdalásom lenne. Az viszont más téma, hogy én nem tennék ilyet.
2012. máj. 12. 16:54
 46/69 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem, miért kevésbé bántó az, hogy elmondod neki, hogy fogynia kellene. Ő is és te is tudod, hogy arra gondolsz, hogy dagadt, nyilván ezért mondod, hogy fogynia kellene.

Ez olyan, mintha nem azt mondanád valakinek, hogy szerinted csúnya, hanem, hogy szerinted ráférne egy plasztikai műtét.

2012. máj. 12. 17:01
 47/69 anonim ***** válasza:
91%

Azért rohadtul nem ugyanaz. És nem azt mondom,hogy ráférne egy plasztikai műtét, hanem hogy nem az esetem.

A kifejezésmódod tükrözi a személyiségedet.

Arra pedig hogy miért jobb, hogy nem bunkón fejezed ki magad,inkább nem válaszolok, ezt magától kellene tudnia mindenkinek.

2012. máj. 12. 17:34
 48/69 anonim ***** válasza:
16%

A dagadt szó hol bunkó? ÉS minek kell körülményeskedni? Ha megkérdezi valaki, hogy hogy néz ki, mért ne lehetne azt mondani neki, hogy ne haragudj, de szerintem dagadt vagy, menj el sportolni, egyél egészségesen?

Mért kell álszenteskedni?

Amúgy meg, aki lustaságból kövér, nem betegség és/vagy gyógyszerek mellékhatása miatt, az igénytelen. És azért igénytelen, mert b*szik törődni az egészségével, sokkal egyszerűbb neki, hogy nem mozog semmit, hanem tömi magéba a csipszet a gép vagy a tévé előtt ülve. Ez kérlek igénytelenség. Mert nem foglalkozik azzal, hogy mivel jár a túlsúly, nem csak hogy nem esztétikus, de vele jár a magas vérnyomás, a cukorbetegség. Aki lesz*rja ezeket, arra ne mond, hogy nem igénytelen.

Az egészséges kajákat pedig az, aki csipszet zabál és tömi magába az édességeket és issza a kólát, meg tudja engedni magának. Ha leszokna ezekről a káros dolgokról, olyan egészséges kajákat tudna venni az eddig f*szságokra költött pénzből, hogy csak na.

Sportolni pedig nem csak konditeremben lehet. Mitől vagytok ennyire szűk látókörűek komolyan? Ezer és ezerféleképpen lehet sportolni. Rengeteg olyan dvd van, aminek az edzésprogramját otthon meg lehet csinálni, és ki se kell mozdulni a konditerembe, ha szégyenlené valaki a túlsúlyát.

Tehát igenis igénytelenségről van szó. És igen, zavar, ha egy olyan emberről van szó, akinek a saját hibájából történt az elhízása. Mert lepörög előttem, hogy miket csinál egy nap, hogy miket eszik, és hogy mennyire lusta, és hogy inkább vállalja a magas vérnyomást, a cukorbetegséget, szívinfarktus lehetőségét pusztán azért mert lusta egészségesen élni.

ÉS LESZÖGEZNÉM, HOGY ITT VÉGIG OLYAN EMBERRŐL BESZÉLTEM, AKI NEM BETEGSÉG MIATT, NEM GYÓGYSZEREK MELLÉKHATÁSA MIATT KÖVÉR, HANEM A SAJÁT LUSTASÁGA MIATT.

2012. máj. 12. 17:54
 49/69 anonim ***** válasza:
Végre valaki, aki az esztétikai szempontok mellett az egészségügyi vonatkozásra is kiért. Igen, sokan kapnak infarktust és mondom : nehéz őket újraéleszteni...
2012. máj. 12. 17:58
 50/69 anonim ***** válasza:
*Jav: kitért :)
2012. máj. 12. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!