Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
Na igen pont ezt akartam felhozni példának. Hogy esne, ha valakivel épp belemelegednél a dologba, legyen szó egy sima szexkapcsolatról akár, és ahogy levetkőzöl kiröhög és közli, hogy inkább öltözz fel?
Sokan épp úgy nem tehetnek a testtömegükről. Ez nem csak a betegségen múlik,hanem a hajlamon is. Van olyan, aki zabálhat reggeltől estig, egy gramm sem megy rá fel, más meg már egy hét lazulás után olyan, mint egy bálna.
hát én is megsértődnék, ha dagadt lennék és a szemembe is mondanák. sok minden miatt hízhat el egy illető, nem csak az igénytelenség a válasz. tényleg szeretethiány, nulla akaraterő, stb. mind-mind javíthatóak, ha az ember egy kicsit is a sarkára áll, de ha már dagadt valaki, nem tetézem a gondjait azzal, h én is ledagadtozom. ha megkérdezi, h milyen az alakja, nyilván megmondom neki őszintén, mégis ha lehet tapintatosan, pl "nem kell mindenkinek deszkának lenni"... vagy "teltebb vagy, mint az átlag", "aha, kicsit híztál, de legalább itt egy jó ok, h elkezdj sportolni"... szóval lehet ezt normálisan is. mondjuk gimiben az egyik barátnőmnek (aki kifejezetten dagi) csengőhangnak (ha ő hív engem) Mikától a Big girl you are beautiful-t állítottam be. aztán egyszer nem találtam a telefonomat, és pont ő csörgetett meg, h megtaláljuk és kicsit égtem ezzel a csengőhanggal, pedig semmi rossz szándék nem volt mögötte. na mindegy, szóval tényleg tapintatosan kell ezt közölni, ha építő jellegű. ha meg közünk nincs a dagadt lányhoz, ugyan miért vágnánk a fejéhez? nekünk sem mondják, h "de sz.r a hajad", vagy "gagyi a pólód"...
persze azért nem szabad átesni a ló túloldalára, amikor tangát vesznek fel és cicanadrágot a sonkáikra, extraminiszoknyát és köldökig kivágott blúzt, amiben látszik a lelógó mellük... na az olyan embereknek nincs önkritikájuk és akkor kérdezik, h "na de miért nézik a pasik folyton a mellemet"? hát édesem talán mert kirakod és nyilván nézik... még ha lelóg a köldöködig is...
Ne haragudj, de a hajlam az egy olyan dolog, amiről ha tudsz, nyilván nem teszel érte, hogy elhízz, hanem akkor olyan étrendet állítasz össze, aminek köszönhetően, kikerülheted az elhízást.
És mint mondtam, nem kell felzabálni minden sz*rt. Egészséges étrendet összeállítani pedig nem nehéz. És nem is drága, ha elhagyod a sok hülyeséget, amit addig ettél és amikre a szervezetednek egyáltalán nem volt szüksége, abból a pénzből meg is tudod venni az egészségesebb kaját, amit amúgy költöttél volna édességre.
És miért kéne tekintettel lennem arra, aki azért dagadt, mert lusta? Ha én képes vagyok azért tenni, hogy jól nézzek ki, és normálisan egyek, sportoljak, akkor más is képes.
Szóval, aki dagadt az dagadt. Tegyen ellene, és ne sértődjön meg azon, ha valaki felhívja a figyelmet, arra, ami.
(Nem olyanokról beszéltem itt, akik betegségtől, vagy gyógyszerektől dagadtak, csak a lustákról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!