Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A dagadt csajok miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?

Figyelt kérdés
Akkor megérteném, ha mondjuk betegség miatt lenne elhízva az illető, de ha valaki annyira igénytelen, hogy tehenet csinál magából, az miért akad fent ilyeneken?
2012. máj. 12. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
90%

Na igen pont ezt akartam felhozni példának. Hogy esne, ha valakivel épp belemelegednél a dologba, legyen szó egy sima szexkapcsolatról akár, és ahogy levetkőzöl kiröhög és közli, hogy inkább öltözz fel?

Sokan épp úgy nem tehetnek a testtömegükről. Ez nem csak a betegségen múlik,hanem a hajlamon is. Van olyan, aki zabálhat reggeltől estig, egy gramm sem megy rá fel, más meg már egy hét lazulás után olyan, mint egy bálna.

2012. máj. 12. 12:55
 12/69 anonim ***** válasza:
21%
Az egy dolog, hogy sérti a piciny lelkivilágotokat a dagadt szó, de ha valaki mézesmázosan csak annyit mond, hogy "jaj, hát van rajtad egy icipici felesleg", akkor az egyik fülén be, másikon ki. Ha viszont megkapja, hogy dagadt, arra emlékezni fog, és talán át is gondolja a helyzetét, persze ha ostoba, akkor csak a másik lesz a hibás mindenért.
2012. máj. 12. 12:55
 13/69 anonim ***** válasza:
91%
Ja hogy ti ezt pusztán jó szándékból teszitek? :D Ne röhögtessetek már. Normális ember nem viselkedik így. Én is meg tudnám mondani sok embernek mi nem tetszik rajta, de ki vagyok én hogy megtegyem? Másrészt miért kellene ezt mondanotok bárkinek? Mit zavar titeket, ha valaki túlsúlyos? Mert eddig engem egyetlen kövér ember sem zavart, nem szúrta a szemem és nem is vagyok olyan felszínes, hogy ez alapján ítéljem meg elsősorban.
2012. máj. 12. 12:56
 14/69 anonim ***** válasza:
100%

hát én is megsértődnék, ha dagadt lennék és a szemembe is mondanák. sok minden miatt hízhat el egy illető, nem csak az igénytelenség a válasz. tényleg szeretethiány, nulla akaraterő, stb. mind-mind javíthatóak, ha az ember egy kicsit is a sarkára áll, de ha már dagadt valaki, nem tetézem a gondjait azzal, h én is ledagadtozom. ha megkérdezi, h milyen az alakja, nyilván megmondom neki őszintén, mégis ha lehet tapintatosan, pl "nem kell mindenkinek deszkának lenni"... vagy "teltebb vagy, mint az átlag", "aha, kicsit híztál, de legalább itt egy jó ok, h elkezdj sportolni"... szóval lehet ezt normálisan is. mondjuk gimiben az egyik barátnőmnek (aki kifejezetten dagi) csengőhangnak (ha ő hív engem) Mikától a Big girl you are beautiful-t állítottam be. aztán egyszer nem találtam a telefonomat, és pont ő csörgetett meg, h megtaláljuk és kicsit égtem ezzel a csengőhanggal, pedig semmi rossz szándék nem volt mögötte. na mindegy, szóval tényleg tapintatosan kell ezt közölni, ha építő jellegű. ha meg közünk nincs a dagadt lányhoz, ugyan miért vágnánk a fejéhez? nekünk sem mondják, h "de sz.r a hajad", vagy "gagyi a pólód"...

persze azért nem szabad átesni a ló túloldalára, amikor tangát vesznek fel és cicanadrágot a sonkáikra, extraminiszoknyát és köldökig kivágott blúzt, amiben látszik a lelógó mellük... na az olyan embereknek nincs önkritikájuk és akkor kérdezik, h "na de miért nézik a pasik folyton a mellemet"? hát édesem talán mert kirakod és nyilván nézik... még ha lelóg a köldöködig is...

2012. máj. 12. 12:58
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ez mindenkinek a magánügye, senkinek semmi köze hozzá. Az ő teste, az ő élete.
2012. máj. 12. 12:58
 16/69 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a kicsi farok? Arról nem tehet az illető. Direkt leírtam a kérdésben, hogy nem arról van szó, ha valaki pl. betegség miatt hízik el, hanem arról, ha valaki zabálja a mekis kaját és szarik sportolni, vagy tenni bármit is az ellen, hogy úgy nézzen ki, ahogy. És ezt a szemébe mondják. Akkor miért van felháborodva?
2012. máj. 12. 12:59
 17/69 kiflitolvaj ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy egyáltalán miért zavar ez bárkit. Van egy haverom, aki kizárólag a molett csajokhoz vonzódik, ez van, nem vagyunk egyformák. De ránézésre senkiről nem lehet megállapítani, hogy genetikailag olyan, amilyen, vagy egy krónikus betegség, esetleg egy gyógyszer mellékhatása okozza.
2012. máj. 12. 13:01
 18/69 anonim ***** válasza:
26%

Ne haragudj, de a hajlam az egy olyan dolog, amiről ha tudsz, nyilván nem teszel érte, hogy elhízz, hanem akkor olyan étrendet állítasz össze, aminek köszönhetően, kikerülheted az elhízást.

És mint mondtam, nem kell felzabálni minden sz*rt. Egészséges étrendet összeállítani pedig nem nehéz. És nem is drága, ha elhagyod a sok hülyeséget, amit addig ettél és amikre a szervezetednek egyáltalán nem volt szüksége, abból a pénzből meg is tudod venni az egészségesebb kaját, amit amúgy költöttél volna édességre.

És miért kéne tekintettel lennem arra, aki azért dagadt, mert lusta? Ha én képes vagyok azért tenni, hogy jól nézzek ki, és normálisan egyek, sportoljak, akkor más is képes.

Szóval, aki dagadt az dagadt. Tegyen ellene, és ne sértődjön meg azon, ha valaki felhívja a figyelmet, arra, ami.

(Nem olyanokról beszéltem itt, akik betegségtől, vagy gyógyszerektől dagadtak, csak a lustákról)

2012. máj. 12. 13:02
 19/69 anonim ***** válasza:
96%
De miért akarod te mindenáron megmondani? Főleg, ha mondjuk nem is kérdezik. Ha meg kérdezik, akkor is lehet finoman mondani, ahogy előttem írták.
2012. máj. 12. 13:03
 20/69 anonim ***** válasza:
72%
Én senkit nem dagadtoznék le, mindenki néz tükörbe - tehát látja magát. Általában azokat az embereket zavarja, akik nincsenek magukkal kibékülve. Engem nem zavar, ha valaki kövér - ja, de mégis egy helyzetben: nehéz őket újraéleszteni... iszonyú nehéz hatásosan mellkaskomprimálni a nagy tömegű embereket. Ha ezt tudnák, sokkal kevesebben híznának el szerintem...
2012. máj. 12. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!