Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt csajok miért vannak felháborodva, ha ledagadtozzák őket?
Már hogy ne lenne köze hozzá? Ha nem tetszik neki a saját külseje, megteheti, hogy változtat rajta, egészségesen táplálkozik, sportol.
Ha ehhez nem veszi a fáradtságot, akkor bizony igénytelen.
Ha tetszik neki, hogy dagadt, akkor meg nyilván nem akad ki rajta, ha elmondják neki.
Már bocsánat, de honnan tudod, hogy nem tetszik neki? Lehet, hogy ő így érzi jól magát. Én például imádom a duci férfiakat, és nem egy olyanra van szükségem,aki nem érzi jól magát a bőrében.
Attól, hogy nem tetszik neki, amikor sértő megjegyzést teszel, még nem feltétlenül jelenti automatikusan, hogy nincs kibékülve saját magával. Nem csak az igazság fájhat.
Tényleg nincs benned semmiféle emberi, hogy felfogd miről pofázok?
Igaza van a kérdezőnek, ugyanúgy elhatározás kérdése lemenni minden nap 10 percet futni, mint kimenni a fürdőszobába és megmosni a hajadat. Csak nyilván nagyobb erőfeszítést igényel, mint sok más az életben.
Aki ennyire nem ad magára, az valóban igénytelen.
Senki nem mondta, hogy nem elhatározás, de mint mondtam, ez nem mindenkinek probléma. Van, aki kifejezetten az ilyen nőket/férfiakat szereti, és van, aki így érzi jól magát. Ez nem igénytelenség.
Ha pedig valakit zavar a saját testalkata, akkor sincs joga senkinek megbántani, mert ennek ezen kívül semmi célja, aki ilyet tesz, az egy érzelmileg sivár tróger.
Te mi alapján döntöd el, hogy mi az igénytelenség?
Lehet valakinek tetszik a zsíros haj. Akkor az nem igénytelenség?
Gondolkozz már el rajta, milyen baromságokat írsz le.
Ha meg az tetszik neki, hogy dagadt, miért háborodik fel rajta? Inkább örüljön neki, elismerik, hogy tényleg dagadt.
Mintha felháborodnék, ha azt mondják nekem, hogy kék az ég.
Bazz, ne hasonlítsuk már a zsíros hajat, meg a mosatlan fogsort a túlsúlyhoz. Nagyon nem az a kategória. Ezt ápolatlanságnak hívjuk, a túlsúlyt NEM.
És látom neked sem jutott el a tudatodig mit mondtam. Nem azzal van baj, hogy valaki elmondja a véleményét, hanem azzal, hogy hogyan teszi ezt. Ez egy sértő megjegyzés. Ha te felveszel egy rózsaszín fodros inget és megkérdezed hogy áll, akkor nem fogom azt mondani, hogy kib*szott ronda és okádnom kell, ha rád nézek, hanem azt mondom, hogy nem tetszik, ne haragudj, mert NEM VAGYOK BUNKÓ!
Mint már korábban is írtam van, aki tényleg nem engedheti meg magának az egészséges táplálkozást.
-Nincs pénze, csak a legszemetebb kajára (krumpli, parizer, zsömle...)
-Olyan életmódja van, hogy nincs ideje enni, kafát csinálni (15 perc kajaszünet, reggeltől estig ülőmunka)
A sporutruól meg annyit, hogy ha lemegy egy kövér ember egy tornaterembe, ott minden tele van olyanokkal akik cseszegetik. Ilyen környezetben nem csodálom, hogy nincs kedvük sportolni.
Ez jó kérdés.
És sokan még mutogatják is a dagadt testüket, na azoktól a hányinger kap el. De persze ha elmondod nekik, hogy ez milyen ízléstelen, akkor te vagy a bunkó :)
Én már csak röhögök ezeken a teheneken, nem szólok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!