Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok milliomos, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]

Figyelt kérdés

Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.

[link]

[link]

2012. febr. 3. 12:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/152 anonim ***** válasza:

ma 14:09

Az neked kurv@zás,hogy én válaszolok egy feltett kérdésre?Ááá nem tee nem is vagy ám fogyatékos..:DDDHonnan a jó égből szabadultál te?

2012. febr. 3. 14:12
 82/152 anonim ***** válasza:
54%
Anyádból b+.
2012. febr. 3. 14:13
 83/152 anonim ***** válasza:
ma 14:09 látom neked viszont elég sok időd van, hogy közösségi oldalakon bizonygasd olyan lányokról, hogy k*rvák, akiket nem is ismersz és csak egy képet láttál róluk az interneten. hát gratulálok hozzá, tényleg büszke lehetsz magadra.
2012. febr. 3. 14:13
 84/152 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:13

Ennyi.Jó helyre jöttél levezetni a kielégületlenségedet.:)

2012. febr. 3. 14:14
 85/152 lizzi77 ***** válasza:
100%
Drágáim, természetesen elfelejtettem mondani, hogy tisztelet a kivételnek.Senkit sem akarok megbántani, mindenki azt csinál a saját életével, amit csak akar. Csak néha elgondolkozom az ilyeneken, hogy"persze , drágám, szóljál, ha valami nem jó",hogy tényleg ennyire fontos ez?És ha megöregszik, mi lesz?Ha szül egy gyerkőcöt, és megváltozik az alakja, mi lesz?Ha ne adj isten , lebetegszik, nem tud járni sportolni, akár soha többé, mi lesz?Pápá, kalap-kabát, hívj majd fel, ha a régi formádban vagy?!Ez a szerelem????
2012. febr. 3. 14:15
 86/152 anonim ***** válasza:
Ott van a lényeg. Képekről. Milyenek is azok a képek??? No mindegy. Amelyik csajban van büszkeség az nem féltékeny az ilyen lotyókra, akiben nincs az legyen olyan, mint ők. Erről ennyit. Ez az Én véleményem, mert ugye ide ezeket kell írni, arról meg nem tehetek, hogy valakinek fáj az igazság. :*
2012. febr. 3. 14:16
 87/152 A kérdező kommentje:

lizzi77:

nem felvágás képpen mondom, de nagyszüleim is rózsadombon laknak, bejárónőjük van, főzni meg szerencsére szeretünk a családban :) szóval nincs semmi pláne ebben se...

88/152 anonim ***** válasza:
0%

Igen nekik lehet az az alap,hogy Rózsadombi villa,de és itt egy nagy DE:TETTEK ÉRTE,tudod te milyen munka,hogy ilyen jó tested legyen?Barátnőm szívesen elmeséli.Rengeteg munka,izzadás,kajaterv,folyadék,vitamin,jó ruhák,haj ápolás.Nagyon sok munka van benne,az itt szídó nőket megnézném,mit tesznek a testükért napi ismétlem NAPI szinten akik itt kurv_zzák a másikat.

Ilyen alakért és külsőért rengeteget kell tenni,felét ha bírnátok ha nem lennétek lusták akkor talán menne.

Szídjátok csak őket majd a pasik őket fogják felszedni ti meg otthon ellesztek egyedül.

89/152 anonim ***** válasza:

lizzi77

Szerintem az ilyenek nem szülnek gyereket.....

2012. febr. 3. 14:17
 90/152 anonim ***** válasza:

Ne veszekedjetek már, úgysem fogtok megegyezésre jutni. :D

Amióta világ a világ, mindig voltak "hétköznapi" emberek, akik beérik a nem tökéletessel is, és olyanok, akik luxus dolgokra vágynak, és eszerint cselekednek. Ezért igazán nem hibáztatható senki, egyszerűen csak mások vagytok.

Az a srác, akinek a barátnője tizenórákat edz, és úgy néz ki, ahogy mondják neki, gondolom ott lenne kidobva, amint diagnosztizálnak nála egy mellrákot, és kemo hatására kihullana a haja, esetleg elhízna, a vehemens lány pedig fogadja el, hogy a pasik nagy többségének bejönnek ezek a tangás csajszik, mert ilyen a férfitermészet. :D

2012. febr. 3. 14:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!