Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen lányok?
én pl. a srác személyiségét figyelem meg először a velem való viselkedését és a szemét a SZEMÉT mindig
istenem az a leggyönyöröbb dolog egy srácban :D
Nekem még nem volt barátom, de hasonlóan képzelem majd el a kapcsolatunkat... :D Mondjuk a kiszemelt sráccal ez nagyon bonyolult. Szerintem baromi helyes *_*, de persze a baráti köröm olyan átlagosnak, kicsit átlagon alulinak mondja. A kinézete tetszett meg először (furcsa, de mi más tetszene meg? :D), majd elkezdtünk beszélni, és beleszerettem. A haja már teljesen más, és nem tetszik, és nem előnyös, de nekem még mindig kell a fiú. És igen, léteznek ilyen lányok, csak ritka, és nehéz őket észrevenni. :))
L16
igen, én is ilyen vagyok. mostanában mindennap van ilyen kérdés kint.. én meg itt vagyok egyedül...pedig normális csajszi vagyok...
17/L
szerintem nem az a gondjuk veled a lányoknak, hogy romantikus vagy, okos, kedves és nem b*szod meg őket 1 héten belül. valszeg az a bajuk, hogy uncsi vagy és nem vagy elég férfias.
egyszer randiztam egy olyan sráccal, aki kedves volt, meg minden, nem mondhatom rá, hogy egy tapló volt, de már az első randin gyöngyből készült virágokat adott, amit ő csinált. ezen kívül pedig annyira... férfiatlan volt, hogy én még egy olyan sráccal még nem találkoztam.
amúgy valószínűleg nagyon sok lány van, aki ilyen srácot keres. :) csak ahhoz előbb meg kéne hódítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!