Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok?
Figyelt kérdés
akik nincsenek berakva mint az állat minden hétvégén, nem cigiznek, és nem is füveznek, ja és persze nem is ,,ment rajtuk át egy csapat'', ill. még okosak,szépek is?(nem kell 150esIQ,se modell alkat, csak úgy általánosságba)2010. febr. 4. 21:52
1/27 anonim válasza:
Persze,például az én ismeretségi körömben szinte csak ilyen,normális nők vannak.Kivéve a dohányzást,cigis van egy kettő.
2/27 anonim válasza:
hát nem vagyok egoista, sőt utálom magam, de nem drogozok, nem cigizek, szórakozni eljárok, de kultúráltan, szűz vagyok még, mert az igazit várom, japán tolmács leszek(nem tudom,hogy ezzel okos vagyok-e xd) szépség meg...magas vékony, minden nap azt kapom,hogy dugnálak dugnálak..
3/27 anonim válasza:
hát jah barátnőm is olyan de mondjuk a legtöbb ilyen csaj elég stréber meg nagyképű :S de ő nem az egyáltalán
4/27 anonim válasza:
2.nak: dugnálak-dugnálak :D
(nah jó nem)
5/27 anonim válasza:
Én barátnőm pont ilyen, bár ő modell alkat:P
Csak néha túl sokat tanul:(
6/27 anonim válasza:
2. vagyok:) én is modell alkat vagyok..sajnos, egyébként nem vagyok stréber egyáltalán, az a jó,hogy azt tanulom, amit szeretek a nagyképűség meg...utálom az egoistákat
7/27 A kérdező kommentje:
igen, valami hasonlóra gondoltam mint a 2.válaszoló bár a japán tolmács dolgot nem tudom hova tenni:D legalább még vannak ilyenek is egyszer csak ráakadok én is egyre:D vagyis igazából már volt ilyen még jópár éve csak én hülye barom állat...azóta meg..áhh..
2010. febr. 4. 22:11
8/27 anonim válasza:
hát japán tolmács...ez van :) egy álmom:) egyébként remélem én is ráakadok valami normális srácra ^^
9/27 A kérdező kommentje:
hát szerintem ahogy te írtad ,,normális srác'' is hiánycikk :D
2010. febr. 4. 22:18
10/27 anonim válasza:
nekem van normális srác ismerősöm, ha normális csaj keres :) ráférne már szegényre egy, elég válogatós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!