Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok?
Figyelt kérdés
akik nincsenek berakva mint az állat minden hétvégén, nem cigiznek, és nem is füveznek, ja és persze nem is ,,ment rajtuk át egy csapat'', ill. még okosak,szépek is?(nem kell 150esIQ,se modell alkat, csak úgy általánosságba)2010. febr. 4. 21:52
21/27 anonim válasza:
mérne találnád meg kocsmákban, bulikban?? én is ilyen vagyok és kocsmákba járok mindig a haverokkal :))a barátnőim is ilyenek és ők meg diszkóba is járnak stb;)ajánlom egyébként a karaoke partykat is :)
22/27 anonim válasza:
A cigis résztől eltekintve stimmel, azért kezdtem el, ha úgysem kellek senkinek akkor mindegy mit csinálok, legyenek csak a divatmajmokkal.
23/27 anonim válasza:
hát én utálom a cigit meg a drogot is ...a pia alkalmanként pici:D még szűz is vagyok és a majorba járok ami az egyik legjobb gimi...és ott ének tagozat szal stréber sem vagyok meg elv szép is mások szerint...énnemtudom sza így magamról nemállítom mer picit egoista lenne x'P
24/27 A kérdező kommentje:
23:24-es tetszik ez a leszarom a többieket hozzáállásod:)
2010. febr. 5. 15:15
25/27 anonim válasza:
léteznek :D bnöm pontosan ilyen és nagyon szeretem :x
26/27 anonim válasza:
22:52-es vagyok,
Kérdező, hogy hol?
Nem tudom...szerintem sokszor a véletlenen múlik... :)
Én életem szerelmét neten ismertem meg...Mindenkire máshol, másmikor talál rá az igazi. ;)
L19
27/27 anonim válasza:
pl.itt vagyok én nem cigizem nem iszom és még soha nem látam füves dolgokat.
És rá adásul szép is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!