Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés
akik nincsenek berakva mint az állat minden hétvégén, nem cigiznek, és nem is füveznek, ja és persze nem is ,,ment rajtuk át egy csapat'', ill. még okosak,szépek is?(nem kell 150esIQ,se modell alkat, csak úgy általánosságba)
2010. febr. 4. 21:52
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
hat igen vannak meg olyan csajok de szerintem az is kerdes hogy vannak e meg olyan pasik akiknek az ilyen csajok kellenek?? en sem cigizek szuz vagyok nem vagyok reszeg soha meg csunya se vagyok azt mondjak a sracok meg a pasim is jah es jo tanulo vagyok
2010. febr. 4. 22:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Persze hogy leteznek:P Ok a vissza huzodottabbak de jobban jarsz az olyanokkal:P En peldaul nem vagyok eppen egy modell alkat de azt mondjak h pont jol vok es egyesek szerint cep vok es nm cigizek 14 vok meg szuz vok ritkan iszok nm vok valami nagy esz de azert a 8.50 feletti mediam megvan(Romaniaban elek)...ijen kellene?:))
2010. febr. 4. 22:39
 13/27 anonim ***** válasza:
Azert nem mind1, milyen korosztalyban keresgelsz... Hany evest szeretnel, kerlek szepen? :)
2010. febr. 4. 22:47
 14/27 anonim ***** válasza:

Igen, léteznek...itt vagyok én is...nem iszok, nem cigizek, nem füvezek, nem feküdtem össze pasasokkal, inkább megvártam az igazit, és meg is érte...Okoska, ill. "mindentudó" nem vagyok, inkább okoska helyett, művelt és inteligens...Szép?!Mindenkinek más a szép ;)..Barátomnak tetszek az a lényeg(meg magamnak:D)

Szoval, sok ilyen csaj létezik, csak nyitott szemmel kell járni, mert ezeket a lányokat nem fogod bulikban, kocsmákban megtalálni... :)

L19

2010. febr. 4. 22:52
 15/27 anonim ***** válasza:
még mindig 2. vagyok..nem feltétlen visszahúzódóak...:) én tudok ám rendesen bulizni, meg eljárok meg elég nagy pofám van mellé :D
2010. febr. 4. 22:56
 16/27 A kérdező kommentje:
hogy léteznek-e még olyan pasik akiknek ilyen csajok kellenek? határozottan igen, nekem például az ilyenek sokkal inkább bejönnek mint a másik véglet. Utolsó elötti: én mindig a saját korosztályomban gondolkodtam ami most azt jelenti hogy 18 egy kis +/- belefér:)
2010. febr. 4. 22:57
 17/27 A kérdező kommentje:
nem utolsó elötti hanem 22:47-esnek ment a második mondat, csak hát közbeírtak:D
2010. febr. 4. 22:59
 18/27 anonim ***** válasza:
am léteznek csak őket minden reggel el kell hordani az óvodába :D
2010. febr. 4. 23:04
 19/27 A kérdező kommentje:
22:52-es ,,Szoval, sok ilyen csaj létezik, csak nyitott szemmel kell járni, mert ezeket a lányokat nem fogod bulikban, kocsmákban megtalálni... :)'' - na de kérdem én akkor hol? a sarki boltban vagy chaten?:D:D:D, nem kötözködni akarok félre ne érts:)
2010. febr. 4. 23:05
 20/27 A kérdező kommentje:
23:04-es köszi ezt az igencsak hasznos választ:D:D de inkább kihagynám, nem vagyok pedofil:)
2010. febr. 4. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!