Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik nem csak a helyes pasikkal jönnek össze és csak azért, hogy elmondhassák magukról, hogy van vkijük meg az élvezetek miatt, azokra akik azért jönnek egy fiúval össze mert kedves, okos, romantikus meg olyan lányokra akik egy átlagos srácnak is adnak esélyt, ha olyan, mint amiket leírtam. És létezik olyan lány, aki mondjuk hónapokon sőt évekig is képes várni a szexxel, ink. megismeri előtte jól a barátját? Létezik ilyen lány? Vagy az ilyen lány csak álom? :( 17/F
2012. jan. 14. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze , hogy vannak. Én is ilyen vagyok. Meg még sok más lány is ilyen.
2012. jan. 14. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Ilyen vagyok kb., külsőre azért olyannal lennék akit el tudnék fogadni. Neten ismerkedek úgyhogy könnyen várok a szexel hónapokat. :D Évekig azért felesleges. Érzelmek jönnek hamarabb is.

20/N

2012. jan. 14. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy normális férfi de még egy nő sem várna éveket.. ha szeretem a páromat normális, hogy akarok vele szexelni.. és ahhoz, hogy valakit teljesen megismerj hosszú évek kellenek.. megismerd a szokásait, mit szeret mit nem szeret.. valami nagyon elcs*szett elképzeléseid vannak.. és ha egy normális srácnak adnak esélyt (aki gondolom te vagy) akkor az esély adás szóval nem szerelmes.. tehát akkor pont azért jönne veled össze amiért te nem szeretnéd, hogy összejöjjenek veled.. mert ha valaki szerelmes akkor az az ember nem átlagos neki, nem tartja rondának vagy szépnek.. csak szereti mert olyan amilyen..
2012. jan. 15. 02:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyenek csak a gyakorikerdesek.hu-n léteznek.
2012. jan. 15. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Jelen! :D Szóval, igen, léteznek. :)
2012. nov. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!