Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek manapság még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek manapság még ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akiknek 17-18 éves korukban nem volt még kapcsolatuk. Nem a külső miatt, hanem mert nem találják a megfelelő személyt én nem jönnének össze akárkivel "csak úgy".
2011. dec. 29. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minden példára van ellenpélda azaz igen léteznek.
2011. dec. 29. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
még korosabbak is vannak
2011. dec. 29. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon ritkán, mivel már a 14 éves játsza az agyát a fiúknak és már nem is szűz, de én még az vagyok 17 éves fiú létemre (nem azért mert béna vagyok)csak keresem az igazi nőt :)
2011. dec. 29. 19:14
 4/12 A kérdező kommentje:
de hol? :D
2011. dec. 29. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:
19.14: köszönöm, legalább nem vagyok egyedül ilyen :D
2011. dec. 29. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:

igen pl én. 20 évesen találtam meg a párom, mert úgy voltam vele ,hogy az első kapcsolatom az szerelemből legyen. És én makacsul tartottam is magam ehhez. Ha 20 évet kellett várni rá akkor 20 évet.

Annyiban szerencsés ez a "kései" időpont, hogy akkora már megértem egy kapcsolatra. Mert időközben rájöttem, hogy ehhez fel is kell nőni, hogy úgy kezeljük a konfliktusokat, a közös gondokat és boldogságunkat is.

22/L

2011. dec. 29. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Létezem. :P

18/L

2011. dec. 29. 20:37
 8/12 anonim válasza:
Én jelentem,hogy nemsokára tizenhat leszek,nem vagyok egy szépség királynő,de ronda sem vagyok,olyan átlagos:)volt már olyan srác egyszer-kétszer aki bepróbálkozott,de nagyon félénk vagyok,nem nagyon beszélek srácokkal,mert ha valakit helyesnek is találok félek és mindin azon gondolkozom vajon mit gondol rólam,azaz nem nem volt még kapcsolatom.illetve hazudok 11 évesen volt egy,de az cska internetes volt és két hétig tartott kb.
2011. dec. 29. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:

16 vagyok, és én is, mint az előző, eléggé félénk tudok lenni idegenekkel!

Nem vagyok csúnya (csak egy kicsit duci, ami a mai srácokat általában eléggé zavarja), átlagos külsővel, de nem is igazán keresem a szerelmet, majd rám talál, ha akar! :) Lehet, hogy én még várok a barna hercegemre... :D

2011. dec. 30. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Léteznek! 18 leszek nyáron!
2011. dec. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!