Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek manapság "mesebeli hercegek"?
21/F
A mesebeli herceg NEM LÉTEZIK! ezt csak a nők találják ki.
Igen, létezik olyan pasi aki igazán tud szeretni, és ki is tudja ezt mutatni, jelezni, érzékeltetni.
Nézz szét a "jófiú" kategóriák között!
Gooombaaa
Létezik a "mesebeli herceg", de ő a "mesebeli hercegnőt" kutatja:)
Nah meg vannak békává változtatott királyfik is, akik csak arra várnak, hogy megcsókolják őket:)
Olyan férfi létezik amelyből legalább egy az általad felsorolt tulajdonságok közül hiányzik :)
Ha szerelmes leszel ugyis ő lesz a tökéletes :)
Kedves Kérdező!
Én egy 26 éves fiatalember vagyok, orvos családból származom, s az orvosi egyetem után kiutaztam Afrikába, hogy beteg gyerekeket gyógyítani. 10 hónap után újból itthon vagyok, de pár hét múlva megyek ki Új-Zélandra segíteni a bálnáknak. Ha gondolod összefuthatnánk következő héten és megihatnánk egy kávét, mielőtt kiutazok. Lenne miről beszélgetnünk. Ha érdekel küldj mailt!
Addig is minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!