Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja már meg valaki, ha tényleg léteznek olyan lányok, akiknek nemcsak a külső meg a pénz számít, hol lehet őket megtalálni?
Figyelt kérdés
Többen írták már, h rossz helyen keresgélünk, de el nem tudom képzelni, hol kellene. Diszkóban, plázában sosem ismerkedtem, mielőtt ezzel jönne vki. Mégis csak felszínes lányokkal találkoztam eddig, akik élből elutasítottak pusztán a külsőm miatt.2011. dec. 29. 18:25
1/20 anonim válasza:
Igen leteznek, csak azok mar vagy hazasok, vagy elvannak jegyezve, vagy mar van baratjuk.
2/20 anonim válasza:
Roviden az ilyen ritka ertekes lanyokra hamar lecsapnak:D
4/20 anonim válasza:
én a párommal a vonaton találkoztam és ott is alakult a kapcsolatunk.
22/L
5/20 anonim válasza:
hát az ilyen általánosítgató alakoknak jóhogy nem jut normális nő -.-"
6/20 anonim válasza:
tudod a szép nök olyanok mint a belvárosi parkolók
vagy foglalt vagy fizetni kell értük...
7/20 anonim válasza:
Miért te járnál olyan lánnyal aki egyáltalán nem tetszik? Mi a bűn azon hogy a kinézet is fontos? Nem tehet róla ha nem tart vonzónak (persze te sem). Különben is mindenkinek más a szép. Miért ne lehetne valakinek olyan párja aki kívül és belül is tetszik neki?
8/20 anonim válasza:
Merrefele laksz? Mert itt vagyok. :)
9/20 A kérdező kommentje:
18:32 Nem baj, ha a kinézet is fontos, bár nálam kb a legutolsó szempont. Az a baj, ha CSAK a kinézet a fontos.
18:37 Pest megyében. Hol van az az itt? :)
2011. dec. 29. 18:44
10/20 anonim válasza:
SZABAD ilyen csaj nincs,vagy ha mégis van, már valaki fűzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!