Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondja már meg valaki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondja már meg valaki, ha tényleg léteznek olyan lányok, akiknek nemcsak a külső meg a pénz számít, hol lehet őket megtalálni?

Figyelt kérdés
Többen írták már, h rossz helyen keresgélünk, de el nem tudom képzelni, hol kellene. Diszkóban, plázában sosem ismerkedtem, mielőtt ezzel jönne vki. Mégis csak felszínes lányokkal találkoztam eddig, akik élből elutasítottak pusztán a külsőm miatt.
2011. dec. 29. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Léteznek. =)

20L, Budapest. =)

2011. dec. 29. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
te járnál egy ronda és csóró lánnyal?
2011. dec. 29. 19:59
 13/20 A kérdező kommentje:
19:59 Igen, ha belsőre megfelel.
2011. dec. 29. 20:01
 14/20 Normálisvagy? ***** válasza:

Mélyen tisztelt, kedves kérdező!

Nagy örömmel tölt el, hogy ma Te is feltetted eme kérdést, csak 1400X volt fenn, de sebaj hiszen Gyakori kérdéseken vagyunk!

Hogy válaszoljak is, igen vannak ilyen hölgyek, de nem mind, nyilván olyan férfiak is vannak, akik csak a külsőre meg a mű mellekre mennek..., nem vagyunk egyformák!

Ja, és látom, hogy oda írtad a külsőt..., kinek mi tetszik, lehet, hogy pont annak a csajnak nem jöttél be, de szerintem ne add fel és ne is általánosíts...Amúgy meg a külsődön, ha nagyon akarsz változtathatsz!

2011. dec. 29. 20:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem "pont annak" a csajnak nem jöttem be, hanem soha egynek se. Mindenkinek más tetszik, de attól még van aki sok lánynak tetszik, van aki csak párnak, és van aki senkinek.
2011. dec. 29. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy belsőleg nem tetszel nekik, honnan tudod, hogy külsőre nem?
2011. dec. 29. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. dec. 29. 21:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Egyrészt aki alapból elküld rögtön, az nem is tudhatja, h tetszenék-e neki belsőre. Aki nem, azzal meg általában barátságig jutok, de ha belsőre nem lennék rendben, addig se jutnék el.

Amúgy 26 vagyok.

2011. dec. 29. 21:09
 19/20 Normálisvagy? ***** válasza:
És volt már barátnőd? (hosszabb távon)
2011. dec. 29. 21:10
 20/20 A kérdező kommentje:
2 db 2 hónapos kapcsolatom volt, nem tom az hosszabbnak számít-e. Velük is azért lett vége, mert rájöttek, h külső vonzalom nélkül nem tudnak belém szeretni.
2011. dec. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!