Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
Milliomos még lehetsz.
Nem csak a milliomosokra buknak az ilyenek.
Nem feltétlenül de tegyél érte,hogy az legyél.Tűzd ki célul.
Én nekem is csak a bombanők jönnek lejjebb soha nem adnám,mondjuk hálistennek én vállalkozó vagyok,és karrierem ivvel felfele.
Tök jó,hogy tudod milyen csaj kell.
Azt mondom ne add fel haver TEGYÉL ÉRTE,hogy ilyen nőd legyen,menjél edzeni,épitsd a karriered,tudj jól puncit nyalni,hogy üvölotsön az orgazmustól,ruháid legyenek minőségiek.Nyújts plusz dolgokat amit egy átlagos pasi nem.
Hajrá srác.
Ne add lejjebb az ifényedet.Azt mondta Brian Tracy,ne a kisebb célra cseréld a célodat hanem magadat emeld fel rá,hogy elérd.
Tudtad,hogy az átlag amerikai a 45% nem azzal él együtt akivel akar? Nos ez itthon szerintem 85%-ban igaz
Ugye?
Brian Tracy-Phoenix szeminárium ezt hallgassátok meg hibátlan anyag,ott említi ezt,meg a célokat meg a ne add fel,meg ilyen dolgok.Önfejlesztés alapja
Edzek és én sem 120 ezerért dolgozom, úgy érzem átlagon felül teszek az ügy érdekében, igazából csak véleményekre vagyok kiváncsi :)
Köszi a biztatást!
"ma 12:43"
Nini,egy kőműves.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!