Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
Normálisvagy?
Hát de ha tényleg nem elég jó nekem az átlag?
Az átlag az ugye szubjektív kinek mi számít annak,teszem azt egy Brad Pittnek szerintem egy Toldi Zsuzsa lehet az átlag,nekem ő egy istennő,ideális a szemembe,másnak nem kellene lehet.
Az a lényeg,hogy mindenkienk tudnia kellene,hogy kicsoda az aki neki megfelel.
:D
13:18
Hidd el, én nem tetszenék neked, nem vagyok bombanő kategória, a természet nem volt velem túl kegyes, de dolgozom az ügyön. :D
Amúgy vki írta, hogy az ilyen nők miatt kezdenek diétába a csajok... Ezek a lányok szerintem abszolút nem esnek bele a túl vékony kategóriába, látszik, hogy formás, izmos a combjuk és a fenekük, és valszeg nem csak úgy odanőtt, hanem sportoltak és tettek érte. Ezt meg nyugodtan megteheti más nő is, az anorexiás súlyt nem kéne reklámozni, de ezek a lányok nagyon jól néznek ki. Még lányként sem mondhatok mást. :D
"Majd megbánod,ha a plazmatv-t a kádban csap alatt portalanítja..:D"
azt mondtam, ügyetlen vagyok, nem azt, hogy hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!