Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
2012. febr. 3. 12:38
91/152 anonim válasza:
Most őszintén, kinek van ideje egész nap az edzőteremben ülni?? Hát az olyanoknak akiknek kinyalják a seggét.
92/152 A kérdező kommentje:
61%-os szerintem nyugodj le, ezek nem örömlányok, pont.
2012. febr. 3. 14:18
93/152 anonim válasza:
lizzi77 a bnőm 38éves de vonj le 17évet legalább és van egy kisfia is(nem tőlem van),amikor terhes volt akkor 50 helyett 53kg volt,igen jól olvasható,ő akkor is tornázott terhesen kismama edzések,meg nem zabált össze mindent,szülés után minden apuka őt bámulta de tényleg. :)
94/152 anonim válasza:
Én teljes mértékben nyugodt vagyok, vagyis az elmúlt 10 percben jókat nevettem. ;) Köszi, hogy aggódsz.
95/152 anonim válasza:
91/94
"Kinek van ideje ?"
Annak aki akarja. Nem is egyszer volt, hogy este 11kor indultam el edzőterembe, mert addigra sikerült befejeznem a többi dolgom...
96/152 anonim válasza:
Különben én is Rózsadombon lakom, csak nekünk van szakácsunk is. -.-"
97/152 anonim válasza:
ma 14:18 nem így van ha nem annak akinek van célja,és nem kell egész nap ott lenni a teremben,heti 4 nap 1,5 óra és kajaterv ennyi
98/152 A kérdező kommentje:
Egyébként jogosan merül fel a kérdés: lesz egy nőm, szül egy gyereket, egy dagadt disznó lesz, aki iránt eltűnik mindenféle szexuális vágyam, vele akarok-e még maradni..... én szerintem nem :( (ezért kell 10 évvel fiatalabb nő! + akinek jó genetikája van)
2012. febr. 3. 14:21
99/152 lizzi77 válasza:
Jesszus, valaki még mindig nem fogja a lényeget: EZEK KÜLSŐSÉGEK.CSAK ANNYIT MONDANAK RÓLAD, MIND EMBERRŐL, HOGY TE ELÉG FELÜLETES VAGY AHHOZ, HOGY BÁRMIT MEGTEGYÉL AZÉRT, HOGY KIZÁRÓLAG A KÜLSŐD ALAPJÁN ÍTÉLJENEK MEG.Illetve lehetsz te akármilyen szép, meg fitt, meg csillogó hajú, stb.ha ez minden, az állatira kevés EMBERILEG.ÉS ÚJFENT TISZTELET A KIVÉTELNEK, de a tapasztalatom az, hogy aki ennyit törődik a külsejével, az jóval kevesebbet törődik a belsejével.
100/152 anonim válasza:
88: és, attól, hogy sokat dolgozik érte, attól miért ne lehetne ribanc? nem azért mondom rájuk, hogy az, mert jó teste van, hanem azért mert riszálja itt ország-világnak a fenekét. nemtom, ha a te barátnőd így kelletné magát ilyen-olyan rendezvényeken, te azt karba tett kézzel tűrnéd? az tuti, hogy az én barátom nem örülne neki. meg ez szerintem lejárt lemez, hogy a nők irigykednek, és azért szólják le a másikat. ja, irigykedek pl emilia clarke-ra, de nem ezekre a pénzzel megvehető egyszerű ribancokra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!