Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
2012. febr. 3. 12:38
51/152 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy normális csaj irigy az ilyesmire. Kurv@ bárkiből lehet, elég hozzá ennyi, amit itt látsz, de én nem tervezem, hogy az leszek. Nekem vetkőzés nélkül is sikerült pasit szereznem.
52/152 anonim válasza:
ma 13:42 jaj maradj már tényleg nagyon lejön, hogy csak irigykedsz.
53/152 anonim válasza:
Minden képen szereplő nálad csinosabb nőt lekurv@zol egyébként?Engem mondjuk nem zavar,csak nem értem,mire jó ez neked.:)
54/152 anonim válasza:
Meg az is nagyon lejön, hogy ti erre veritek. Csak így tovább. Képzelődjetek csak, hogy ilyen ribancotok lesz. Kockák.....
55/152 anonim válasza:
"Meg az is nagyon lejön, hogy ti erre veritek."
Legszebb az egészben,hogy a pasid is erre veri.:)))))))))))
56/152 A kérdező kommentje:
:D szépnő flém
2012. febr. 3. 13:47
57/152 anonim válasza:
Nem. A szebbeket nem szoktam leribancozni, csak elismerem, hogy szebbek. Ezek viszont erkölcstelen kurv*k.
58/152 anonim válasza:
13:47 Az én pasim nem szorul ilyesmire. Meg azok sem akik normális életet élnek és nem a gép előtt ülnek egész nap és vannak emberi kapcsolataik.
59/152 anonim válasza:
ma 13:48
Ránézésre lehet te is kurv@ vagy,nem gondolod?:)
60/152 anonim válasza:
Nem, ránézésre sem vagyok az. Az öltözködésemről és a viselkedésemről sem mondható el, hogy kurv*s lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!