Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
"rezsije"
Ezen sírva fakadtam.:)))Köszönöm.
Egyébként pedig sajnos a hozzászólásod többi része értelmetlen általánosítás.Ilyen alapon az átlagnőknek is vannak igényeik,gyakran szerintem ütik az átlag felettiekét,válás után meg pláne hasonló a viselkedésük...
Ezek között a "kurv@k" között is biztos van olyan,aki normális és le lehet vele élni egy életet,ahogy az átlagos vagy az átlag alattiak között is van olyan.Ezek a csajok a testükből élnek,naná,hogy minden nap dolgoznak érte,ki többet ki kevesebbet-genetika is közrejátszik.
"Te már biztos nem 14 vagy, mint itt a többség. :)"
Meg vagy tehát győződve róla,hogy a 14 éves srácok elől menekülsz most el,pont akkor,amikor sarokba lettél szorítva és be kellene látnod,hogy a pasid is férfiból van...Nem úgy táncol,ahogy szeretnéd,nem idomítható...és ezekre a lányokra veri.:)
Kicsit mintha nem lennél tudatában,hogy mi van körülötted,de még azzal se,hogy te magad hol ülsz épp ebben a pillanatban.Ebből nekem az jön le,hogy nagyon fogyatékos lehetsz-korodra nem is vagyok kíváncsi.Húzzál vissza szerintem a kis álomvilágodba,aztán éljél vakon,ahogy jól esik.
lizzi77:
Nem fogom a logikát, de lehet bennem van a hiba: ezek a lányok azért izzadnak a forma-1-es versenyeken, mert csúcsfocistát akarnak fogni???
Egyébként súgok valamit: ezek a lányok sok esetben aranyos, kedves lányok, akinek ez a munkájuk és a hétköznapokban ugyanolyan hétköznapiak, mint Te. Ledolgozzák a munkaidejük, a mini szoknyában, mert az a munkaruhájuk és utána hazamennek és élik a természetes hétköznapi életüket.
És biztos van olyan is, akit Te írtál le, de ne általánosíts, mert én jó néhánnyal dolgozom együtt (hostes szolgáltatás keretében és egy modellügynökséghez is van közöm másodállásban).
69-es te mennyire vagy eltévedve? :D
normál esetben egy lány nem azért szexel veled és megy le edzőterembe, hogy te fizess neki továbbra is mindent. hanem azért szexel veled, mert szeret és kíván, és azért megy le, hogy jól érezze magát a bőrében. én is elég jól nézek ki, nem mondom, hogy olyan tökéletesen, mint ezek a lányok, de azért én is elég sok embert "megkaphatnék". de ettől függetlenül nem várom el a pasimtól, hogy fizesse a kozmetikusomat, a terembérletet stb mert ezeket MAGAM miatt csinálom, hogy ÉN jól érezzem magam a bőrömben.
amúgy igen, elismerem, hogy ezek a lányok biztos sokat dolgoztak a külsejükön. csak mondjuk ha itt mutogatják a feneküket, és ebből élnek, akkor valószínűleg (biztos vannak kivételek) nincs is egyéb értékük. ezt mindenki meg tudná csinálni, hogy kocsikkal vigyorog meg mittom. szerintem a 21. században nem ez az álomnő, hanem az, aki amellett, hogy ápolt, ad magára és szép, megáll a saját lábán, és nem várja el, hogy egy férfi pénzelje. ezenkívül meg nem árt, ha valami a fejében is van. szóval ja, az ilyen lányokat vedd meg pénzzel, én nem bánom, de azért ne hívjunk már minden jóseggű lányt álomnőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!