Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]
Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.
Szerintem egy bizonyos kor fölött nem csak és kizárólag a csajok szoktak eltunyulni, hanem a pasik is sörhasat növesztenek, állandóan borostásak, lusták, csak sörözgetnek haverokkal...
Amelyik srác annyit tesz a külsejéért, mint ezek a lányok, az nyugodtan várja el a barátnőjétől, hogy szép maradjon.
De ne keverjük már ide azokat az átlag házaspárokat, ahol a nő a szülés alatt teszem azt felszed pár kilót (ami normális...), majd mikor a gyerek már nem igényel olyan sok odafigyelést, mert kicsit nagyobb és apuka is tud rá vigyázni, akkor elmegy, és valami sporttal leadja, és apukának is jó meg anyukának is... Teljesen elbeszéltek egymás mellett, az egyik az ilyen fullos csajokból álló világ, a másik meg az átlagos többség. Mindegy melyikre vágytok, de ne próbáljátok összeegyeztetni a kettőt, mert nyilván nem fog menni.
61%-os, én nőként mondom, hogy ez már sok, amit itt előadsz...
És őszintén, mi zavar ebben az egész helyzetben? Mert nyilvánvaló, hogy valami rettenetesen zavar. Ha te lenézed az ilyen nőket, tehát nem vagy rájuk se irigy, se semmi, akkor mit foglalkozol ezzel? Ez miért fáj, hogy valakinek ők kellenek? (Mellesleg szerintem jól néznek ki, és még az elején írták páran, hogy ettől érzik rosszul magukat a nők...ez szerintem nem igaz. Ezek nem abba a típusba tartoznak, aki egy csontváz, és elérhetetlen lenne bárkinek ez az alak... én őszintén meglepődtem, hogy ők lettek az álomnő címszó alatt, nekem is ilyen a fenekem, eddig azt gondoltam ez nagynak számít, erre kiderül, hogy nem :) hát örülök.)
És ha nem az zavar, hogy irigy vagy, és azt gondolod, hogy a pasidnak se jönnek be az ilyen lányok, akkor mi zavar? Kérlek ne kötekedésnek vedd, csak érdekel, tényleg!
És most oké, írjátok, hogy nincs idő a munka mellett edzeni, azért ez szerintem nem igaz. Igaz, én nem dolgozom, hanem egyetemre járok, de sok a gyakorlatunk, amik 5-6 órásak, így este 7ig vagyok átlagban, és mindennap reggel 8tól, szóval ez is fárasztó, és utána mégis van kedvem mozogni. És nem azért teszem, mert ezek a szemét férfiak elvárják és hajjajj mit képzelnek magukról, hanem azért, mert egyrészt szeretnék elégedett lenni magammal, másrészt egyszerűen JÓ ÉRZÉS mozogni. Teljesen kikapcsol, levezetem vele a feszültséget... nekem ez pihentetőbb, mint befeküdni a tv elé.
Persze attól még nem kell mindenkinek így gondolkoznia, ha te nem így látod a dolgot, hát nem baj, de mi a baj azzal, ha valaki tesz azért, hogy szép legyen? Az mind egy ribi? Ugyanmár... :)
ma 14:54
Nyomtam zöld kezet,szépen összefoglaltad.:)
Így van 14:54 nagyon igazat ír,ez a normális gondolkodás,nem is lesz gondja a pasikkal meg nem fog jönni egy hasonló kérdéssel: ,,Jó testű szőke ribi ráhajtott a pasimra látszik rajta,hogy sokat sportol,én lusta vagyok.De nem akarom a pasimat elveszíteni viszont nincs kedvem sportolni".
Máskép nem megy.
Kérdező!
Én elég jó anyagi helyzetben vagyok. Tudod milyen rossz amikor csak a pénzedért szeretnek, amikor csak a pénzedért keresik a társaságod, de amint azt mondod, hogy ácsi-bácsi, álljon meg a menet, szálljatok le a pénzemről és engem szeressetek, akkor ott hagynak és egyedül maradsz.
Ha tudnád milyen érzés, nem pályáznál olyan nőkre akik csak a pénzes fickókat szeretik.
Undorítónak tartom az ilyen lányokat/hölgyeket, akik így tapadnak ránk.
Hidd el vannak normális "bomba nők", de ez is olyan relatív, mindenkinek más a nő ideálja.
Heh... :D Végigolvastam minden választ!
Hogy ti milyen felszínesek vagytok! :D
Az én barátnőm ezerszer többet ér ezeknél a megcsinált cicáknál... Helyes pofijuk van, jó seggük és? Belül mi? Totális üresség...
A barátnőm egy szegény családból származik, és 20 évesen kénytelen volt megélni, hogy elveszítse az édesanyját egy baleset miatt. Két kiskorú testvére van, akiknek ő az egyetlen még élő rokona, így kénytelen volt félbehagyni egyetemet és mindent, hogy munkába álljon és gondoskodjon róluk. Sosem szánakozva tette, mindene a családja, de mi ez már, hogy a jó nő csak akkor jó nő, ha napi 4 órát sportol, fodrászhoz, meg kozmetikushoz jár és úgy néz ki ahogy te akarod, meg akkor és úgy dugod meg ahogy te akarod cserébe fizetsz neki?! Ezeket az utcasarkon is megtalálod, hidd el, adsz neki egy tízest, azt is úgy és akkor dugod meg ahogy te akarod...
A barátnőm is szép, sőt, mit szép, gyönyörű arca van, gyönyörű alakja, és ha valaki azt mondja rá, hogy ez már nem is igazi jó nő, mert nem a legújabb divat szerint öltözködik, hanem turkálóból, akkor komolyan kiröhögöm! :D
Szánalmasak vagytok, titeket ott fog faképnél hagyni a milliótokkal is egy érzéketlen r.ibanc, amikor talál egy még több millióval rendelkező pasast, mert ezek nem titeket, hanem a pénzt szeretik, és ezért hajlandóak bármit megtenni...
És én sem egy szerencsétlen gyökér vagyok, van munkám, sportolok, bejövök a lányoknak, de nekem nem kell ez a felszínes maszlag, abból már réges-régen kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!