Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok milliomos, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]

Figyelt kérdés

Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.

[link]

[link]

2012. febr. 3. 12:38
 131/152 anonim ***** válasza:
22%
Igen utolsó előtti te is felszínes vagy,azért mert ad magára miért kurv_,hihetetlenek vagyok egyesek,inkább példát kellene venni,mert ezek a ,,megcsinált cicák",keményen megdolgoznak a jó külsőért,amit nem mondhatok el a nők 98%-ról.Az,hogy turis cuccot hord az sose zavart,csak nézzek ki jól,hogy hol veszi a dolgait nem érdekel,felőlem lehet kínai is,csak álljon jól rajta
2012. febr. 3. 17:17
 132/152 anonim ***** válasza:
54%

# 129 Egyet értek, nagyszerű barátnőd lehet. A mai fiúk csak külsőre utaznak, a belső már nem is figyelik... És kimondta, hogy ezek a kitömött nagyseggű lányok az ideálok?

Higgyétek el, hogy randizás szempontjából csak rossz, ha valaki jó anyagi helyzetben van, nagyon nehéz eldönteni, hogy engem szeret, vagy a pénzemet.

# 128 voltam.

2012. febr. 3. 17:21
 133/152 anonim ***** válasza:
100%

Látom még mindig nem érted...

Ezek a lányok szépek. Oké. Sokat dolgozott rajta. Oké.

És? Ezen kívül mit tud felmutatni? Kíváncsi vagyok ő mit kezdene teljesen egyedül, nyakában két kiskorúval... Lehet, hogy feltalálja magát, de kétlem. Vagy csak úgy amúgy szeretne-e?

Nekem több kell egy szép külsőnél. Fontos az is, de semmit nem írtál, hogy a te barátnőd mi olyan extrát nyújt neked, azon kívül, hogy tökéletesen néz ki?

Ha neked ez elég, akkor rendben, ne firtassuk, de szerintem ezek a lányok csak azért, mert szépek még nem igazi jó nők. És nem rájuk mondtam, hogy k.urvák, hanem azokra, akik pénzért azt teszik, amit mondasz nekik. Egy k.urva ugyanis ezt csinálja...

2012. febr. 3. 17:41
 134/152 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod mit fut felmutatni ? Ismered őket vagy mi ? És te nem vagy felszínes....
2012. febr. 3. 17:43
 135/152 anonim ***** válasza:
50%

Extrába hát olyat,hogy imád d_gni,bármikor kapható rá ;)

Le is nyeli,szereti az arácra is,nem finnyás,hogy undi meg ilyenek,hanem tudja hogy ő is kap tőlem jót akkor ő is ad.

Azonos hullámhossz gondolkodás,azonos igények így ezek a dolgok,ha minden együtt klappol na az egy igazi kapcsi,amikor minden oké benne

2012. febr. 3. 17:46
 136/152 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam még a saját kérdésemen és arra jutottam, hogy a "hasonló a hasonlót keresi". Egy ilyen nő sose állna le egy 160 centis girnyóval, akármennyi pénze is van. Valószínűleg nekik is a férfias, erős felépítésű pasik jönnek be.

Anyagiakról meg annyit tudok elmondani, hogy szerintem nagyon kevesen vannak akik hajlandóak előző éleszinvaluk ALATT élni, ergo mindig kicsit jobbat fognak keresni. Ha lány közepesen jómódú családban nőtt fel, akkor nem fog egy szegény sráccal leállni. Ha nagyon gazdag az talán más, mert ott ez már nem számít. Ha ő volt szegény, akkor lehet beéri egy kicsit jobb módúval nála....

Erre mondják, hogy mindenki a hozzá illő partnert keresi.

2012. febr. 3. 18:39
 137/152 A kérdező kommentje:

Kedves ma 17:05 !

Biztos nagyon becsületes, gondoskodó barátnőd van, de vegyük észre, hogy te sem azért akarsz lefeküdni vele, hanem mert ahogy mondtad "jó alakja van és nagyon szép arca"

Az én kérdésem is úgy szólt volna pontosabban, hogy "az a nő, aki mindenki megkaphat, az lehetséges-e, hogy nem pénzes faszit fog magának választani" ?

Az h a képen szereplő lányok szépségválasztáson vannak, ill. milyük látszik az csak mellékes, és az illusztrációt szolgálta :))

2012. febr. 3. 19:09
 138/152 anonim ***** válasza:
78%

OFF: Már nem azért, de egy ilyen alakhoz nem kell sokat dolgozni. Ha eleve ilyenek születsz, akkor könnyű dolgod van, ha meg nem, akkor az életben nem fogsz így kinézni. Tudom, mert nekem is ilyen alakom van, és azon kívül, hogy elég sokat kell naponta sétálnom semmit nem sportolok, és bármit megeszek.

Ha a képen lévő csajokra gondolsz, akkor szerintem minimum a ribanc a megfelelő szó, egyszerűen csak azért mert pucsítva, tangában pózolnak. Ha ez csak illusztráció, akkor nem kell aggódnod mert azért ez szerintem még a bőven elérhető kategóriába tartozik. Szép, ápolt nők, sok ilyen rohangál az utcákon.

2012. febr. 3. 21:07
 139/152 anonim ***** válasza:
54%

Most lehet,hogy féltékeny vagy felszínes leszek a szemetekben,de nem értem,mi olyan szép ezekben a nőkben. Az agyonszolizott bőr,esetleg a photoshop? Vagy a póz,amit csinálnak? Én nő vagyok,én is meg tudom különböztetni a szépet a csúnyától,de nekem pl ez nem jön be. Nem mondom,hogy csúnya,de ők nem fullos csajok szerintem. Már amennyi látszik belőlük,mert szinte csak a kitolt s*ggük látszik,ami formás,tény. És emellett mi van? Lehet,hogy semmi. Így aztán meg egyáltalán nem érné meg szerinte,Kérdező. Utána meg a következő kérdés,amit látok: Miért nincs olyan lány,aki szép,hűséges és szeret? Neee...

17/L

2012. febr. 5. 17:21
 140/152 anonim ***** válasza:
100%

A második képen a balfelöliröl nem, de a többiröl igen!

Szivesen a választ! :D

2012. febr. 6. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!