Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok milliomos, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok milliomos, akkor az ilyen álom nőkről le kéne mondanom? [KÉP]

Figyelt kérdés

Tegyük hozzá, hogy ők sem médiasztárok, "megközelíthető" emberek, csak nagyon szépek és bárkit megkaphatnak.

[link]

[link]

2012. febr. 3. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/152 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Ilyen seggeket olcsón lehet kapni. Ne tévesszen meg, hogy szép pólójuk van, azt a reklámiroda finanszírozta...
2012. febr. 3. 12:47
 12/152 A kérdező kommentje:
Mac8: nem tartom magam felszines embernek, de úgy gondolom, hogy igazat mondtál!
2012. febr. 3. 12:48
 13/152 anonim ***** válasza:
90%
ha a pasik az álomnőkre hajtanak, engedjétek már meg, hogy mi is az álom pasikra hajtsuk...
2012. febr. 3. 12:49
 14/152 anonim ***** válasza:
0%

12:43 vok,akkor kérdező olyan vagy mint én,én is átlagon sőt már erőn felül teszek a céljaimért.Akkor minden oké,jó úton haladsz ezt csináld.Minden célod írd is le.Olvass csajozási könyveket is.

Minden oké lesz látom,nem rinyálsz hanem teszel érte,helyes akkor no para.

12:46 nem kőműves hanem programozó informatikus vagyok :)

Várjál gyúrós programozó :)

2012. febr. 3. 12:53
 15/152 A kérdező kommentje:
csak nyugodtan :D
2012. febr. 3. 12:53
 16/152 anonim ***** válasza:
29%

ma 12:49 tökéletesen igazad van.

Persze elvárásaim mellé ezért is teszem oda magam,többet nyújtok mint amit elvárok a csajtól,minden szempontból.

Ez oda-vissza megy

2012. febr. 3. 12:59
 17/152 anonim ***** válasza:
100%

hát én is nézek ki ilyen jól, sőt arcra jobban is, de mégsem kellek senkinek, szóval én egy csóró egyetemistának is örülnék, ha tervei lennének velem. velem konkrétan az a baj, hogy hihetetlenül ügyetlen vagyok. egyfolytában esek kelek, török össze mindent, ami a kezembe kerül, főzni sem tudok, és nem is merek:(

nem minden a külső

2012. febr. 3. 13:04
 18/152 anonim ***** válasza:
50%

Ejnye utolsó kis pesszimista na majd helyre raklak :)

Szóval elmondom neked miért nem mennek oda hozzád,mert sajnos a pasik gyökerek nagy százalékban,meg ugyse maradnának meg melletted,mert az ő igény szintjük lehet nagy de elnyomják,mert nincs önbizalmuk ezáltal mondva csinált kifogásokkal illetik a dekoratív lányokat.

Meg sajnos nem tudnak szexelni sem,mert nem abból áll egy igazi szex,hogy beteszem 3-t mozgok és durrr,ez inkább maszturbálás a nőben.És félnek egyszerűen félnek a csajoktól akik jól néznek ki.

Mert tudják,hogy effektíve nem lehet ,,leülni" egy ilyen csaj mellett folyamatosan tenni kell érte,hogy minden okés legyen.

Erről tudnék még hosszasan beszélgetni

24F

2012. febr. 3. 13:11
 19/152 anonim ***** válasza:
68%

Én nem értem miért szavaztátok le a 12:43-at...

Teljesen megértem az álláspontját, bár arcra sajnos nem vagyok bombanő, de a belem kidolgoztam, hogy ilyen testem legyen, mint a képen látható lányoknak, és nagyon sokat teszek azért, hogy ne kelljen beérnem valami ágról szakadt szerencsétlennel akinek már mindegy csak lyuk legyen.

Nem értem az embereket, miért nézitek le azokat, akiknek van ambíciója és igénye arra, hogy ő maga jobb legyen és jobb emberek közül vagy jobb dolgok közül válasszon? Azért mert ti nem vagytok képesek kimozdulni a komfort zónából, ez nem az ő hibájuk, hogy ők meg igen...

Kérdező, szerintem egy ilyen csajt fel tudsz szedni különösebb milliók nélkül is, csak akarni kell. De ha te ezt szeretnéd, akkor hajrá, próbálkozz ilyen lányoknál, szerintem simán van rá esélyed, sok elszánt fiú barátom van, aki simán felszed szintje feletti lányt, mert tudja magáról, hogy jó. :D

20L

2012. febr. 3. 13:14
 20/152 anonim ***** válasza:

ma 13:11

Volt már neked egyáltalán barátnőd?Egy nőért,hogy megmaradjon melletted alapból "tenni" kell.Mondjuk ez szerintem nem nem(fiú,lány) függő,ha nem nyújtasz semmit,a kutya sem marad meg melletted,pedig azért az elég hűséges típus.

2012. febr. 3. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!