Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma is láttam egy csomó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma is láttam egy csomó fiatal párt együtt sétálva, egymást puszilgatva és ismét elszomorodtam, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret egy lány sem viszont. Ez szeretethiány lenne?

Figyelt kérdés

Ez már jó pár hónapja kezdődött, addig meg voltam barátnő nélkül is, pedig azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál, de persze valahogy senki sem érdeklődött úgy irántam, mint én irántuk, így aztán még sosem volt barátnőm, pedig már 22 éves vagyok és úgy tűnik egyre jobban vágyom egy lányra, de nem akármilyenre, hanem aki a párom lehetne.

Viszont ahogy tapasztalom manapság a lányoknak úgy tűnik jóval nagyobbak az igényeik a külsőre vonatkozóan, mint a fiúknak, még a nekem nem tetsző, túlsúlyos lányok is visszautasítottak.

Gyakran úgy érzem örök magányra vagyok átkozva, engem senki sem fog szeretni, míg nálam rondább srácoknak is van szép barátnője.

Jó, igaz én csak 165cm magas vagyok és vékony, de attól még engem is szerethetnének a nálam alacsonyabb lányok vagy nincs igazam?!

Miért van az, hogy még ők is 180+-osokkal járnak vagy izomagyú bunkókkal inkább?

2012. jan. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, miért csinálnak úgy a fiúk, mintha csak nekik lenne olyan nehéz a helyzetük! Engem mindenki szépnek mond, bár én inkább átlagosnak mondanám magamat, mégsem próbálkoznak mostanában nálam a fiúk...akkor most én is írjak ki egy ilyen kérdést, hogy "Miért van az, hogy a fiúk a telt, nagy mellű lányokat szeretik? Ha nem vagyok bombázó, akkor már nem is lehet párom??" stb...Hosszú, egyenes, szőke hajam van, kék szemem, elég vékony vagyok (50 kg) és mellé magas is vagyok, ráadásul szinte semmi mellem nincs..viszont szép a szemem (szerintem :D), a kezeim, hosszú a lábam és karcsú vagyok. Ezeket csak azért mondom, mert nyilván rajtad (és az összes többi sopánkodó fiún) is vannak olyan külső tulajdonságok, amik igenis szépek, annak ellenére, hogy nem vagy egy félisten. A vicces az egészben az, hogy én meg pont azt látom, hogy a fiúk többsége nagyon vékony, mintha most ez lenne a divat, és nagyon sokuknak van csinos barátnője, "izomagyúakból" pedig már alig van..inkább a feminin férfiak a menők most.. :S Sajnos, mert nekem nem ők tetszenek, de hát ez van.. Na szóval, én sem sopánkodok azon, hogy a külsőm miatt nem kellek senkinek, mert szerintem nem erről van szó, hanem arról, hogy a fiúk egyszerűen nem mernek kezdeményezni. Nyilván most az én esetemről beszélek, ez rátok nem vonatkoztatható, de ez nekem ugyanolyan probléma mint nektek az említett dolog. Borzasztóan sajnálom azokat a fiúkat/férfiakat, akiket sokszor utasítanak vissza lányok..és ezt komolyan mondom!! De! Egy dolgot elfelejtetek: egyetlen lány sem tehet arról, hogy nem tetszetek neki!!!! Nem kérhetitek számon tőlük azt, hogy nem vonzódnak hozzátok! Ti sem fogtok megszólítani egy olyan lányt, aki egyáltalán nem tetszik nektek! Akkor ti miért várjátok el tőlük, hogy vonzódjanak hozzátok? Ezt nem ők döntik el! Nekem is volt többször is, hogy nem túl dekoratív fiúk próbálkoztak nálam, és igen, visszautasítottam őket, de mindig kedvesen, sohasem durván, ami viszont nem mindig volt jó ötlet..csak hát én folyton azon aggódom, hogy megbántom-e az illetőt, ezért tényleg mindig kedvesen, finoman utasítottam őket vissza. Viszont higgyétek el, veletek is van baj bőven: az, amit az előbb írtam, hogy nincs jogunk visszautasítani titeket, ha nem vagytok vonzók a számunkra (nyilván ti "sokszor" szólítotok le olyan lányt, aki nem tetszik nektek...), és ha visszautasítunk kedvesen, nem félreérthetően, csak KEDVESEN, akkor képtelenek vagytok megérteni, hogy ez NEM-et jelent, és tovább próbálkoztok! Ha viszont elegem lesz a dologból, és kicsit erélyesebb hangot ütök meg, mert egyszerűen már halálra idegesít a dolog, akkor én leszek a szemét, lelketlen r*banc, akinek biztos csak azért nem kell a szegény fiú, mert nem "kigyúrt, kétméteres izomagyú"! Legalábbis ti ezzel szoktátok magyarázni, pedig nagyon egyszerű az oka: nagyon kicsi az esélye, hogy az a lány, akit megszólítasz, ugyanúgy vonzódik hozzád, mint te hozzá! Hiszen, te nyilván azért szólítottad meg, mert őt vonzónak találod. (Ha meg olyat szólítasz meg, aki nem tetszik, akkor elég furcsa ember vagy..azt csak azért csinálod, hogy "legyen már valami.." Ezt pedig minden normális nő megérzi..) És ez nem az ő hibája, vagy a tiéd! Ebben egyik fél sem hibás! Arra nincs mentség, amikor egy lány minden ok nélkül bunkó stílusban utasít vissza egy kedvesen közeledő fiút. Én soha nem is tettem ilyet. Ha egy lány ezt teszi veletek, tessék megmondani neki, hogy ne legyen olyan nagy a pofája a semmire, inkább köszönje meg a kedves érdeklődésedet, és köszönjetek el egymástól. De az, hogy visszautasít, az magában nem bunkóság! Csak most már a 21. században élünk, és van joga a nőnek nemet mondani, ilyen egyszerű. Ez még nem azt jelenti, hogy te egy rémesen ronda gyökér vagy, akit senki sem fog szeretni. Azt jelenti, hogy sok nőnek nem tetszel, ahogy neked is sok nő van, aki nem tetszik. Ami teljesen normális dolog! De higgyétek már el, komolyan nem a külső a legfontosabb! Egy férfinél a legfontosabb az erő, önbizalom és a kisugárzás, akármilyen elcsépeltnek is hangzik, mert egy nőnek a férfi szeretete mellett az a legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát a párja mellett. És ez a lélekből jön. Akár elhiszitek, akár nem. Nekem az első szerelmem aztán minden volt, csak jó pasi nem. Hosszú haja volt, ami valljuk be, nem igazán divatos, alacsony volt, és hát jóindulattal sem lehetett izmosnak nevezni. Mégis szerettem őt. Ő engem ugyan nem, mégsem kezdtem a hibát keresni magamban vagy benne, hanem átgondoltam a dolgot anélkül, hogy bármelyikünket hibáztattam volna. Mindezt 15 éves fejjel.. Nem tehetett arról, hogy nem volt szerelmes belém, ahogy nem tehet arról egy lány, ha nem tetszel neki. Ennyi. Biztosan többet csalódtok abból a szempontból, hogy többnyire a fiúk kezdeményeznek (bár lassan már alig hiszem el ezt, mert annyi a nyomulós csaj, hogy az ember azt gondolná, nincs is szükség arra, hogy a fiúk kezdeményezzenek..persze, gondolom csak a bulikban van így..), és mint mondtam, nincs nagy esély rá, hogy a megszólított lánynak te pont tetszeni fogsz, hiszen a vonzalmat nem lehet kierőszakolni, vagy tetszetek egymásnak, vagy nem. De valljuk be: máshogy nem megy. Próbálkozni kell újra és újra, addig amíg meg nem találod, akit kerestél. Tudom, hogy nagyon sokat rombol az ember önbizalmán az, ha visszautasítják, és ezt teljesen megértem, de egyrészt lányokat is szoktak visszautasítani, másrészt ettől a lányok ugyanúgy szenvednek, mint a fiúk! Nekünk pont ugyanolyan rossz érzés az, ha nem kíváncsiak ránk a fiúk, mint nektek az, ha kikosaraznak. És arról nem én tehetek, hogy sok lány bunkó, én nem vagyok az, nagyon is együttérző és kedves vagyok. De az előbb említett dolog miatt ugye alig mernek már próbálkozni a fiúk/férfiak, ami miatt meg én szenvedek. Mert sajnos vagyok olyan konzervatív, hogy elvárom, hogy a fiú kezdeményezzen. Természetesen, ha tetszik valaki, adok jelzéseket, mert nyilván nem várhatom el, hogy a lábaim elé dőljenek a férfiak, miközben én flegma pofával bámulok magam elé. De tapasztalatból mondom, hogy a fiúk csak akkor lépnek "kapcsolatba" velem, ha azt akarják közölni, hogy jó a seggem..soha nem szólít meg normális férfi. Pedig nem vagyok egy melankolikus lány, aki lehajtott fejjel, szenvedő arccal gubbaszt a busz legtávolabbi sarkában..nem tudom, érthető-e, amit ezzel mondani akarok.

Egyébként visszatérve a kérdésedhez, kapásból 15 lányt fel tudnék sorolni, akiknek olyan barátjuk van, mint amilyen te vagy (a kérdező)! Mert a többségüknek van önbizalma, ami a legfontosabb, akkor is ha nem hiszitek el. Ja, és még a humort emelném ki. Rengeteget számít. Én nem tudnék olyan férfival élni, akinek nincs humorérzéke. De ha nincs humorérzéketek, akkor mondjuk kár erőltetni.

Egyébként eléggé elképedtem, ahogy ezt olvastam: "azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál"..vagyis eddig CSAK bepiálva próbálkoztál, vagy nem személyesen, hanem a neten. És még csodálkozol, hogy nincs barátnőd?? Én ezt nagyon szégyellném, biztos, hogy nem írnám ki ezt a helyedben. És mindezek ellenére nagyon is együtt érzek veled, mert nekem is volt ilyen időszakom, tudom, milyen érzés. Mármint nem a részegen ismerkedés, meg a társkeresős dolog, hanem ez a fajta magány.

Már több év eltelt azóta, hogy kiírtad a kérdést nyilván el se fogod olvasni, de talán másoknak a hasznára lesz...Bocsánat, tudom, hogy hosszú lett, és eléggé zavaros, de remélem, valamennyire érthető. :D

Sziasztok!

21/L

2014. júl. 30. 17:56
 52/52 anonim ***** válasza:
Milánóban csomó olasz pasinak egy fejjel magasabb barátnője van.legalábbis pár éve,amikor kint voltam,csomó ilyen párt láttam.
2016. febr. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!