Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma is láttam egy csomó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma is láttam egy csomó fiatal párt együtt sétálva, egymást puszilgatva és ismét elszomorodtam, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret egy lány sem viszont. Ez szeretethiány lenne?

Figyelt kérdés

Ez már jó pár hónapja kezdődött, addig meg voltam barátnő nélkül is, pedig azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál, de persze valahogy senki sem érdeklődött úgy irántam, mint én irántuk, így aztán még sosem volt barátnőm, pedig már 22 éves vagyok és úgy tűnik egyre jobban vágyom egy lányra, de nem akármilyenre, hanem aki a párom lehetne.

Viszont ahogy tapasztalom manapság a lányoknak úgy tűnik jóval nagyobbak az igényeik a külsőre vonatkozóan, mint a fiúknak, még a nekem nem tetsző, túlsúlyos lányok is visszautasítottak.

Gyakran úgy érzem örök magányra vagyok átkozva, engem senki sem fog szeretni, míg nálam rondább srácoknak is van szép barátnője.

Jó, igaz én csak 165cm magas vagyok és vékony, de attól még engem is szerethetnének a nálam alacsonyabb lányok vagy nincs igazam?!

Miért van az, hogy még ők is 180+-osokkal járnak vagy izomagyú bunkókkal inkább?

2012. jan. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
74%

már bocs, de ilyen hozzáállással ne csodálkozz, hogy senkinek se kellesz

és ezen az nem fog változtatni ha külföldre mész

ha neked itthon is minden nő felszínes, akkor bármely más országban is mind az lesz, vagy legalábbis csak azokat találod majd meg

el tudom képzelni, hogy te is csak buliban és utcán próbálsz ismerkedni, aztán csodálkozol, hogy nem jön össze

elárulom: bulikba nagy aránnyal felszínes lányok járnak csak, az utcán meg nem szeretnek ismerkedni a lányok, és amúgy is süt rólad, hogy neked mindegy ki, csak muff legyen, és az ilyen elkeseredettséget megérzik, és rühellik

2012. ápr. 18. 12:32
 42/52 anonim ***** válasza:
Látom nagyon ismersz, ugyanis semmi nem igaz, amit írtál. Direkt a normális lányokra vadásztam mindig (az már más kérdés, h akik annak tűntek, azok se mindig voltak azok), de ők is mind visszautasítottak a külsőm miatt. Nem utcán, nem buliban. Aki nem csúnya, az ezt úgysem érti meg, de igenis minden lánynak kizárólag a külsőségek számítanak. Egy alacsony, csúnya srác jobb ha nem is próbálkozik a csajozással, mert úgyis csak csalódások és kudarcok érhetik.
2012. ápr. 18. 12:36
 43/52 anonim ***** válasza:

Jaj be fejeznéd már a rinyálást?! Egyáltalán meg tudod mondani, hogy hány lánynál próbálkoztál vagy oda sem mertél menni? Ha félsz ismerkedj neten, vagy chaten.

Nekem is alacsonyabb párom van, és? Mégis kit izgat? Lassan 2 éve vagyok együtt vele, és lesz@rom, hogy ki mit gondol rólam a drágalátos fejében. És nem én vagyok az egyetlen aki alacsony pasikkal kezd, istenem hány éves vagy, nőjön már be a fejed lágya!

2012. ápr. 20. 18:52
 44/52 anonim ***** válasza:
Ha ez nekem szólt, saccra kb 50 lánynál próbálkoztam, élőben és neten egyaránt. Kivétel nélkül mind visszautasított a külsőm miatt, előbb v utóbb. A "magasságom" lehet a fő gond, mert társkeresőn is minden lánynak minimum 175 cm van megadva alsó határként, meg itt is, ha a pasival kapcsolatos elvárásokról kérdeznek, majdnem mindenki úgy kezdi h "legyen magas". Na meg a kérdező esete is példázza, h az alacsony fiúk nem kellenek a lányoknak.
2012. ápr. 20. 18:59
 45/52 anonim válasza:

Na de gyerekek... nemszámit itt a magasság meg a kinézet se! Ami számít:

Igényesség,Önbizalom hát meg egy kis kultúra meg poénosság sem árt! Na a pénzről meg annyit, hogy ha pénzel fogsz meg egy csajt az már régen rossz.. Én majd 190cm vagyok, van egy sportautóm DE viszont nincs önbizalmam!! És nekem se jön össze, de ezért még nem kell a sárgaföldig aláznom saját magamat az önismeretemben! Jó, észrevettem hogy jobban közelednek a lányok.. de csalódni se akarok! Ne a kocsimat szeresse hanem engem.. És énis mindig zavarba vagyok ha egy lánnyal "komolyabb" témákra térünk, és olyankor általában felsülök.. :S A másik meg az hogy nekem van egy reménytelen szerelmem és lehet az is közre játszik , na de ez már más téma! A lényeg az egészben az önbizalom!!! És sajnos ebből énis hiányt szenvedek.. :( Nemtudom hogy verhetnék egy kicsit több önbizalmat magamba?!?!

2012. ápr. 24. 22:03
 46/52 anonim ***** válasza:
Utolsó, hidd el h válogathatnál a csajok között, ha nem lennél szerelmes! Az meg h ne a kocsidat szeresse... az jobb, ha a külsődet szereti? Önmagadért egy lány se képes szeretni.
2012. ápr. 25. 07:31
 47/52 anonim ***** válasza:
68%

vékony vagy? hát menj edzeni!!!

alacsony vagy? hordj vastagabb talpú cipőt. a hajadat meg ne vágasd le nullásra hanem legyen hajad, lődd be, ez is ad pár centit.

aztán edzésekkel is tudsz ám nőni. nézz utána. igaz nem 10-20 centire kell itt gondolni, de ezekből amit leírtam már össze is jött a +5cm. ami már nem is olyan rossz igaz?

2012. máj. 13. 15:24
 48/52 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen farok, meddig fogod meg itt sajnáltlátni magad?
2012. máj. 21. 15:28
 49/52 anonim ***** válasza:
71%

Omg sok önsajnáltató szerencsétlen. Sírnak "egy" nő után...mintha ettől jobb emberré vagy értékes emberré válnátok.. semmiben se lesztek mások, csak attól hogy lesz egy barátnőtök.

Ez nem létszükséglet mint a levegővétel, vagy a kajálás.

Inkább éljetek ahelyett hogy állandóan a lányok után rohangásztok.

Én élem az életem és ha látom hogy érdeklődik a csaj felém akkor leállok vele ismerkedni, ha nem érdeklődik akkor lesz@rom magasról. Fog a fene utánuk futkorászni, meg a felesleges köröket futni mikor van 1000 más dolgom!

Ne az legyen már az életcélotok hogy szereztek egy barátnőt, mert ez a szánalmasnál is lejjebb van.

2012. máj. 21. 15:39
 50/52 anonim ***** válasza:
9%
Rohadj meg te önsajnáltató majom kérdező!
2012. máj. 21. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!