Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma is láttam egy csomó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma is láttam egy csomó fiatal párt együtt sétálva, egymást puszilgatva és ismét elszomorodtam, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret egy lány sem viszont. Ez szeretethiány lenne?

Figyelt kérdés

Ez már jó pár hónapja kezdődött, addig meg voltam barátnő nélkül is, pedig azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál, de persze valahogy senki sem érdeklődött úgy irántam, mint én irántuk, így aztán még sosem volt barátnőm, pedig már 22 éves vagyok és úgy tűnik egyre jobban vágyom egy lányra, de nem akármilyenre, hanem aki a párom lehetne.

Viszont ahogy tapasztalom manapság a lányoknak úgy tűnik jóval nagyobbak az igényeik a külsőre vonatkozóan, mint a fiúknak, még a nekem nem tetsző, túlsúlyos lányok is visszautasítottak.

Gyakran úgy érzem örök magányra vagyok átkozva, engem senki sem fog szeretni, míg nálam rondább srácoknak is van szép barátnője.

Jó, igaz én csak 165cm magas vagyok és vékony, de attól még engem is szerethetnének a nálam alacsonyabb lányok vagy nincs igazam?!

Miért van az, hogy még ők is 180+-osokkal járnak vagy izomagyú bunkókkal inkább?

2012. jan. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek nem ártana egy kis önbizalom.
2012. márc. 18. 15:10
 32/52 anonim ***** válasza:
43%
Jobb ha nincs önbizalma, mert akkor legalább nem fog próbálkozni a lányoknál, és nem fog annyit csalódni. Nekem is az lenne a legjobb.
2012. márc. 18. 15:15
 33/52 anonim válasza:
Ne add fel sztem,előbb-utobb megtalálod akivel maximálisan megértitek egymást és úgy szeret majd,ahogy vagy.És ne pánikolj, hogy 22évesen nincs barátnöd..Én egy 22éves lány vagyok,nem is ronda, sőt átlagban szépnek mondanak,és mégis minden kapcsolatom másfél hónap után befuccsol,igaz, mindegyiknél mások voltak a körülmények.Egyébként nem csak "180+-os és izomagyúakkal"hozott össze a sors.(sőt most is egy alacsony vékony fiú tetszik:$:)Volt egy pasim,aki 165cm volt méghozzá nem is volt az esetem,de láttam benne valamit..amitől vonzóvá vált a szememben../igaz nem rögtön jöttünk össze,kellett hozzá sok beszélgetés,baráti tali/Szóval a lényeg:NE ADD FEL!!!!;)
2012. márc. 21. 08:20
 34/52 anonim ***** válasza:

lehet, hogy éppen az a baj hogy leiszod magad, és úgy mész oda a lányokhoz... amúgy meg, nem egy bulizó helyen fogod megtalálni életed párját, vagy egy komoly kapcsolatot, mert a lányok nem azért mennek oda.

sokszor mondtam már másnak is, neked is elmondom, a lányoknak az elérhetetlen pasik tetszenek. Szóval nem szabad nyomulni, legyél laza, és ne azzal kezd az ismerkedést, hogy NEKEM EGY BARÁTNŐ KELL, vagy komoly kapcsolatot akarok veled, mikor alig ismered... ez megijeszti a lányokat.

Ismerkedj neten, sok mindent tanulhatsz belőle. Hogyan közeledj, hogyan kezdeményezz beszélgetést, miket szabad megkérdezni és miket nem. Aztán ha sikerült és megkedvel valaki találkozz vele. Ha nem jön össze akkor sincs semmi baj, hiszen nem veszíthetsz semmit. Csak a tapasztalatod nő!

Ezért nem szabad senkihez sem érzelmileg kötődni ELŐSZÖR! Ha többször találkozgattok, és úgy érzed a lánynak is tetszel akkor jöhetnek a pillangók és a rózsaszín álomvilág.

2012. márc. 31. 12:04
 35/52 anonim ***** válasza:

nálam szóba sem jöhet egy magát sajnáltató srác. ha csajozni akarsz, akkor lazaság és a HUMOR lehet a te fegyvered. Szinte nyert ügyed van, ha megtudsz nevettetni egy lányt. komolyan mondom.

27L

2012. ápr. 6. 15:47
 36/52 anonim ***** válasza:

neem volt kedvem az egészet elolvasni...de azt hiszem túl sokat jársz gyk-ra :) ez ma már minimum a 3. kérdés amit tőled látok :) van haverod? van barátnője? menjetek duplarandizni, vagy menj múzeumba, könyvtárba, ott is lehet ismerkedni :) mosolyogj sokat, ne félj a lányoktól, esküszöm h személy szerint én jobban félek tőletek :DD na szóval szedd össze magad, egy alacsony fiúnak is lehet barátnője, vannak alacsony lányok akiknek ez a magasság ideális :) csak próbálkozz :) én is szarul érzem magam az egymást ölelgető párok miatt, meg az miatt is h a legjobb barátnőimnek hirtelen pasija lett, én meg itt vagyok egyedül, de próbálok tenni az ügy érdekében :)) hajrá, ne legyél depis :))

19L

2012. ápr. 6. 16:15
 37/52 anonim ***** válasza:

Én meg tudod, hogy mit láttam ma? Egy angol dokumentum-filmszerű sorozatot, ahol bemutatták, ahogy testi és értelmi fogyatékosok próbálnak párt találni. Köztük volt ez a férfi is:

[link]

Ez nem egy vicc, nem photoshop, ő egy létező férfi, aki egy súlyos neurológiai rendellenesség miatt néz ki így, de szellemileg teljesen rendben van.

Ha nem hiszed, itt egy video:

http://www.youtube.com/watch?v=tJsJSXI0ZqY&feature=plcp&cont..

39 éves, és eddig még soha randizni se randizott, aztán most fölkeresett egy társkereső irodát, és ahogy várható is volt, elég sokáig senki se akart vele randira se menni, de aztán volt valaki, aki úgy gondolta, hogy ad neki egy esélyt, hiszen ugyanúgy egy ember van az ő külseje mögött is, és képzeld ahogy megismerte, és randizott vele, nagyon megtetszett neki, pedig egy teljesen egészséges, átlagos nő

szóval kérdező, illetve 60%-os, meritek azt mondani, hogy csúnyábbak vagytok nála, és kevesebb esélyetek van a lányoknál mint neki? és neki is sikerült, csak próbálkozni kellett (ő is beismerte, hogy nem igazán próbálkozott azelőtt, mert félt a külseje miatt)

nem tudom, hogy néztek ki, de még ha tényleg átlagon aluli is a külsőtök, akkor is van esély, még ha nehezebb is a dolgotok, mint másoknak

egyébként minden a fejben dől el, hogy ti hogyan álltok hozzá, engem lányként is utasítottak vissza, és elhittem, hogy csúnya vagyok, nem kellek senkinek, és szomorkodtam, és nem is lett is lett semmi, aztán elhatároztam, hogy a fr@ncba vele, ha nem is kellek senkinek, én attól boldog lehetek, és tetszhetek magamnak, nah és rögtön utána lett is egy csodálatos barátom, de 20 éves koromig, amíg nem fogadtam el magam olyannak, amilyen vagyok, nem is volt ám

meg még annyit kérdező, hogy nem részegen kell ismerkedni, mert úgy max egyéjszakás jön össze, de az is csak a jóképű vagy pénzes pasiknak, vagy akik "jól tudják eladni maguk"

ismerkedj normális helyeken, normális lányokkal, mutasd önmagad, és egyszer lesz valaki, akinek majd megtetszesz

2012. ápr. 18. 00:44
 38/52 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem Magyarországon volt. Itthon biztos, h soha a büdös életben nem talált volna nőt magának. Külföldön lehet h nem minden nő ilyen felszínes, legalábbis reménykedem benne.
2012. ápr. 18. 07:33
 39/52 anonim ***** válasza:

38-as

tessék, itt az újabb kifogás, ezért nincs barátnőd, mert te folyton kifogásokat keresel

külföldön élek, és hidd már el, hogy itt is ugyanolyan ember az ember, ugyanúgy vannak felszínes lányok, mint otthon (ha nem még jobban), és ugyanúgy vannak rendes lányok is mint otthon

külföldön amúgy még nagyobb eséllyel néznek le azért mert "bevándorló" vagy, nem odavaló

esélyesebb hogy külföldön is magyar lányt találj magadnak

2012. ápr. 18. 12:19
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
Volt már, aki pont ennek az ellenkezőjét írta. Rosszabb biztosan nem lehet, mivel itthon minden nő felszínes.
2012. ápr. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!