Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretnék odabújni, csókolni, ölelni, karjaimban tartani egy csodálatos lányt, de nincs senki. Szeretethiányom van?
Én is. :( :foreveralone:
fapfapfap
Felejtsétek már el azt a rohadt netet!
Aki ott próbálkozik, az sosem talál magának senkit .Azok a barátnőim, akik szintén a fészen keresgélnek, szintén nem találnak senkit. Egyik oldalt a fiúk, másik oldalt a lányok siránkoznak egész nap, ahelyett, hogy járnának társaságba, és nem bénáznának. Ma már te vagy a tizenkettedik aki siránkozik. Nem szégyelled magad? Milyen srác vagy te?
én sosem jönnék össze egy fiúval sem a netről. mert az nem férfi, aki nem mer elém állni és leszólítani
L/19
ma 23:42
de amikor élőben próbálkoztam mégsem jöttem be senkinek sem, én ezek után nem kínzom magam, ha kellek valakinek itt neten megtalál, de így is szenvedek rendesen, hogy senkinek sem kellek
szerintem az lehet probléma, hogy kuncsorogsz a szeretetért. főleg hogy nem is az számít neked hogy A lány legyen, egy konkrét személy, akit szeretsz vmiért, hanem csak úgy... mind egy ki, csak legyen.
szerintem sokan nem örülnek ha húha valaki már az elejétől nekemszeretetkellszeretetkell módon áll a dologhoz. most ezt nem tudom máshogy elmondani, de kiábrándító tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!