Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagy szemétség lenne, ha kérnék egy nagy ölelést az utcán attól a lánytól, aki annyira cuki és aranyos, hogy szívesen a karjaimban tartanám? Mit szólnátok, ha meglépné ezt egy ismeretlen fiú veletek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 21:55
1/23 anonim válasza:
Szerintem örülhetsz, ha nem vágnak nyakon.
2/23 A kérdező kommentje:
Első te lány vagy?
2011. okt. 31. 21:58
3/23 anonim válasza:
szemközt vágnám az első kezembe akadó tárggyal.
?/L
4/23 anonim válasza:
Tökönrúgnálak és belédrúgnék még párszor amíg a földön fetrengsz...
17/L
5/23 anonim válasza:
ha bejössz még akkor sem ölelnélek meg mert ettől könnyűvérűnek tűnnék. viszont ha letört vagy és szomorú akkor magamtól megölelnélek egy lelkizős beszélgetés után :D
6/23 anonim válasza:
Mennyi primitív r*banc van itt:D (tisztelet a kivételnek)
Nem letámadna hanem megkérne, mint a kérdésből kiderül...
7/23 anonim válasza:
Ahha... Nekem a kérnék szó kimaradt eddig... úgy képzeltem el, hogy letámad és megölel...
Így már más tészta... Így csak simán mondanám, hogy kösz nem :D
8/23 anonim válasza:
mindjárt más, nem kell egyből verekedni:)
9/23 anonim válasza:
A pedofilok is csak kedvesen kérnek...eleinte..
10/23 cathilina válasza:
Simán megölelnélek. Aztán egy hétig röhögnék rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!