Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak most láttam, hogy írt nekem egy ismeretlen fészen szerintetek írjak neki vissza?
Valahogy nekem nem üzenetként jött, hanem azon belül van vmi egyéb fül és ott, én meg nem vettem észre (amúgysem mindig jelez ha új üzenetem jön...)
Nem akarnék tőle semmit, mert hozzám túl idős, de írjak neki h bocsi de csak most vettem észre?
Sztem nem kéne, mert már elég régen volt, ráadásul nem is pozitív választ kapna, de gondoltam azért megkérdezem.
nagyon buta vagy ha bedölsz neki! Ha az utcán leszolit egy idegen akkor elmész vele?? Ne legyél már ennyire naív... biztos unatkozott, vagy egy perverz alak.
Normális ember nem fog csak ugy ismeretlenül leszólitani!
Nektek meg mi a f@sz bajotok van ha valaki rátok ír fészen, hogy szívesen ismerkedne veletek?!
Nehogy már ne lehessen fészen ismerkedni, mert a sok szerencsétlen azt mondja, hogy az gáz.
Hát ott ismerkedik mindenki, ahol van lehetősége rá!!!
Egyébként meg ezzel a levéllel semmi gond nincsen, nem egy bunkó idióta írt, hanem egy értelmes, kedves ember.
Legalább illedelmesen válaszolnod kéne rá, ha nem jön be neked akkor is! Ez a minimum!
Szánalmasak azok, akik elítélik az ismerkedés ezen formáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!