Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak most láttam, hogy írt nekem egy ismeretlen fészen szerintetek írjak neki vissza?
Figyelt kérdés
Valahogy nekem nem üzenetként jött, hanem azon belül van vmi egyéb fül és ott, én meg nem vettem észre (amúgysem mindig jelez ha új üzenetem jön...)
Nem akarnék tőle semmit, mert hozzám túl idős, de írjak neki h bocsi de csak most vettem észre?
Sztem nem kéne, mert már elég régen volt, ráadásul nem is pozitív választ kapna, de gondoltam azért megkérdezem.
2011. okt. 20. 18:46
11/13 A kérdező kommentje:
Sztem is simán lehet ismerkedni neten, nem egyszer írtak már rám és mind normális stílusban tette!
Viszont ez esetben már egy több mint 4 hós levélről van szó, biztos el is felejtette, így is írjak neki, h bocsi de nem?
2011. okt. 20. 19:07
12/13 A kérdező kommentje:
jaj nem úgy értettem h egy vén kéjenc :D
én 22 vagyok, ő meg 32, nekem már ez nem fér bele.
2011. okt. 20. 19:08
13/13 Ablaze válasza:
Szerintem ne írj neki, mert az csak olaj a tűzre... El kell felejteni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!