Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagy szemétség lenne, ha kérnék egy nagy ölelést az utcán attól a lánytól, aki annyira cuki és aranyos, hogy szívesen a karjaimban tartanám? Mit szólnátok, ha meglépné ezt egy ismeretlen fiú veletek?
Hát kösz! Először nagyot néztem mennyi agresszív lány van! XD
Amúgy nem vagyok pedofil, nem is lehetnék, hisz még én is gyereknek nézek ki. xD
Csak tényleg azért jutott eszembe, mert én inkább félénkebb fiú vagyok, viszotn jól esne már ha lenne egy lány mellettem, mert egyedül rossz.
attól függ, a srác
-hogy kérdezi
-hány éves
-mennyire szimpatikus, helyes, vagy mennyire néz ki pszihopata szökevénynek.
Az biztos, hogy felkeltené az érdeklődésem, mert elég érdekes ember, aki csak úgy spontán idejön, de ha nem magyarázza meg, mi a lófüléért ölelget, akkor tényleg sanszos, hogy kissé hülyének nézném.
ma 16:12
velem eljátszhatod, nem fogok megharagudni érte vagy hülyének nézni
csak biztos messze laksz, én hajdú-bihari vagyok :D
Jajj ne csinald ha igy akarsz baratnot talalni akkor neee!
Meg ha kulonben be is jonnel egy csajnak akkor is v megilyedne h zakkant vagy vagy ha baratnovel van azert nem kellesz majd neki mert a baratno hiszi azt h zakkant vagy.
DE ha mar mindenkeppen igy akarsz ismerkedni regebben csinaltak ilyet nyilvanos tereken egyenpolos emberek h olelest osztogattak. Ha latod h tetszel neki elkerheted a szamat.
"Először nagyot néztem mennyi agresszív lány van! XD"
Itt interneten nagyon kemények, de a valós életben elég csak megemelni a hangot és máris beszarnak. :D
22:02
Ha tökönrúgnál, akkor kiütném a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!