Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretnék odabújni, csókolni, ölelni, karjaimban tartani egy csodálatos lányt, de nincs senki. Szeretethiányom van?
ma 00:57
nem a kinézetemből csak az a problémás, hogy alacsony vagyok, addig bejöttem jó pár lánynak, amíg nem tudta meg, hogy milyen alacsony vagyok
A 10-es mondta meg a tutit.
Egyébként neten ne ismerkedj. Sőt sehol se így célzottan. Egyszerűen csak legyél nyitott,ismerkedj,de mint emberrel és nem mint jelölttel kezdetben.Érezd jól magad egyedül is. A szeretethiány kifejezetten egy riasztó dolog. Az a neked már bárki jó lenne érzetet kelti,és senki se szeret bárki lenni. De majd ha találkozol a konkrét lánnyal akinek adni akarsz szeretet,és nem kapni,majd elfelejted ezt az önsajnáltatást.
4es,tök igazad van:)
Amúgy kedves kérdező,kispályás vagy,én 3 éve nem voltam senkivel.fél év miatt ne törjél már össze,öcsém:)Az élet nem ilyen reménytelen.Csak egy kicsit...Azt tanácsolom,amit nekem is szoktak mondani.Ne legyél görcsös.
ma 14:33
de sosem volt barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!