Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, vékony fiúk miért nem kellenek a lányoknak? Emiatt nem lehet sosem barátnőm?
lehet igazatok van, de én alapból csendes, félénk, gátlásso vagyok olyan lnyok között, akik tetszenek nekem ez a probléma
hogyan taláhatnélk olyan lányt, aki így is elfogadna?
Azért nem jön be, mert biztonságérzetet nem tud adni egy kis termetű ember. Nem járnék olyan pasival, aki fele akkora, mint én ill. akit elfúj a szél.
Irány a konditerem!
a legtöbb lány olyan fiut akar, aki meg is tudja védeni, ezért ha kisebb és gyengébb mint ő, nincs előnyben.
a magasságodon sajnos nem tudsz változtatni, az alkatodon tudsz: ahogy az előző kommentelő írta: irány a konditerem!
és biztos hogy lesz barátnőd, biztos találsz egyszer egy lányt aki hozzád fog illeni :) (magasságban is talán)
amúgy hány éves vagy és hány centi? mert ha nem vagy annyira alacsony akkor nem azzal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!