Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony, vékony fiúk miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, vékony fiúk miért nem kellenek a lányoknak? Emiatt nem lehet sosem barátnőm?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 22:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 10:35

a vékony, alacsony lányok jönnek be külsőre, de arcra is jó,ha megfog egy lányban valami, náalm sokat számít arc és a kisugárzás is

2012. jan. 24. 20:54
 12/21 A kérdező kommentje:

ma 20:51

22 vagyok és 165cm magas

2012. jan. 24. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudsz mit tenni ellene ez van ezt kell szeretni. Én 172 cm vagyok. Tudom ez van, nem tehetek róla, hogy ekkora lettem, emellett még szegény is vagyok? Nah szerinted?

Beletörödtem ez van. Tanultam, most dolgozok, utána külföld, ott próbálok majd szerencsét talán NŐK területén is :)...

Hidd el könnyebb lesz a lelkednek ha belenyugszol..

üdv 25/f

2012. jan. 24. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

Én is a törpök táborát erősítem a 163 centimmel. A 13-asnak igaza van, ne rágódj, alapból úgysincs sok esélyed, ha valaki akar majd valamit az jelzi, és akkor kell odatenni magad.

Fölösleges továbbá meggebedned a kondiban, én hiába jártam nem szerettek jobban a csajok. Szard le a világot, a csajokat is, csinálj olyat amit szeretnél és egyedül is megoldható. Ha görcsölsz, akkor el fognak kerülni a nők, ill. nyomoréknak tartanak.

Ha nagyon "kínod van" meg keress egy tiniribit, és használd csak szexre. Ha már nem görcsölsz rajta még talán komolyan is fognak venni.

Egyébként szólok, hogy 24-25 éves kor alatt a nőktől ne várj sokat, mert az alatt még az alacsony zsírosdisznó csajok is a magas szőkehercegről ábrándoznak.

Ja és mégvalami, akinél eddig labdába rúghattam, azok vagy 180+ csajok voltak, vagy 1-2 évvel idősebbek.

25F

2012. jan. 24. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Válassz alacsony, vékony lányokat.
2012. ápr. 10. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
40%

Az én barátom 5 centivel alacsonyabb mint én, és vékony is.

De ezért imádom. :)

Ne aggódj, biztos lesz neked is barátnőd!

2012. ápr. 10. 20:26
 17/21 anonim ***** válasza:
20:23 Az alacsony, vékony lányoknak se kell alacsony, vékony fiú.
2012. ápr. 10. 20:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindenki Woody Allen. Lásd: Hatalmas Aphrodité.
2012. ápr. 10. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem azért nem lesz soha barátnőd, ahogy kinézel, hanem hogy sajnálod magad, mert kényelmesebb, mint tenni valamit. Igen, fáj ha visszautasítanak, tudom én is, akármennyire lány vagyok és szerintetek ez nem történhet meg. De. De megéri, ha egyszer összejön. Nem hisztizni kell, hanem összekapni magad.

20/L

2012. ápr. 11. 02:21
 20/21 anonim válasza:
Hidd el, Én is pufók vagyok, mégis van barátnőm :D Szerinted Miért is ? A duma, a viselkedés, a hangulat, A lazaság, ilyesmi dolgok de az a legfontosabb, Tedd meg az 1. Lépést lányok felé :) Igazándiból hány éves vagy?
2018. márc. 14. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!