Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma is láttam egy csomó fiatal párt együtt sétálva, egymást puszilgatva és ismét elszomorodtam, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret egy lány sem viszont. Ez szeretethiány lenne?
Ez már jó pár hónapja kezdődött, addig meg voltam barátnő nélkül is, pedig azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál, de persze valahogy senki sem érdeklődött úgy irántam, mint én irántuk, így aztán még sosem volt barátnőm, pedig már 22 éves vagyok és úgy tűnik egyre jobban vágyom egy lányra, de nem akármilyenre, hanem aki a párom lehetne.
Viszont ahogy tapasztalom manapság a lányoknak úgy tűnik jóval nagyobbak az igényeik a külsőre vonatkozóan, mint a fiúknak, még a nekem nem tetsző, túlsúlyos lányok is visszautasítottak.
Gyakran úgy érzem örök magányra vagyok átkozva, engem senki sem fog szeretni, míg nálam rondább srácoknak is van szép barátnője.
Jó, igaz én csak 165cm magas vagyok és vékony, de attól még engem is szerethetnének a nálam alacsonyabb lányok vagy nincs igazam?!
Miért van az, hogy még ők is 180+-osokkal járnak vagy izomagyú bunkókkal inkább?
Nézd, az én környezetemben rengeteg ugyanolyan magas pár van, ahol a lány nyilván nem egy felhőkarcoló, tehát átlag 170 centis srácokról beszélünk, vagy alacsonyabbakról. Van, ahol 10 cm van a lány javára, és mégis működik, pedig a fiú nincs eleresztve. Egyszerűen csak vannak olyan emberi kvalitásai, amik túlmutatnak a magasságon, és van egy olyan lány, aki ezt értékeli. Ott kezdődik a dolog, hogy van-e lánybarátod? Tudsz-e baráti kapcsolatokat kialakítani lányokkal? Szerintem ez elég kulcskérdés, főleg ha bárki valamiféle hátrányból indul.
(Példának okáért nekem eddig nem nagyon voltak fiúhaverjaim, ezért nehezemre esett lazán viselkedni férfiak társaságában, és általában a legrosszabb formámat hoztam. Mihelyt elkezdtem barátkozni fiúkkal barátkozni, rájöttem, hogy nincs alapvető különbség. Végül pont a baráti körből került ki a barátom, aki nem mellesleg bruttó 170 cm.)
Az a baj, hogy eddig annyit láttam belőled, hogy minden témához beírod, hogy a nőknek csak a külső számít, te meg csúnya vagy és alacsony, ezért nincs barátnőd. Sose láttam olyan hozzászólást, hogy tettél volna bármit, hogy javíts a helyzeteden. Ráadásul megfertőzöd ezekkel a negatív gondolatokkal a sorstársaidat, és ők is úgy fognak hozzáállni, hogy a barátnőtalálás reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!