Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma is láttam egy csomó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma is láttam egy csomó fiatal párt együtt sétálva, egymást puszilgatva és ismét elszomorodtam, mert én senkit sem szerethetek és engem sem szeret egy lány sem viszont. Ez szeretethiány lenne?

Figyelt kérdés

Ez már jó pár hónapja kezdődött, addig meg voltam barátnő nélkül is, pedig azelőtt is próbálkoztam neten, társkeresőkön és ittas állapotban élőben is lányoknál, de persze valahogy senki sem érdeklődött úgy irántam, mint én irántuk, így aztán még sosem volt barátnőm, pedig már 22 éves vagyok és úgy tűnik egyre jobban vágyom egy lányra, de nem akármilyenre, hanem aki a párom lehetne.

Viszont ahogy tapasztalom manapság a lányoknak úgy tűnik jóval nagyobbak az igényeik a külsőre vonatkozóan, mint a fiúknak, még a nekem nem tetsző, túlsúlyos lányok is visszautasítottak.

Gyakran úgy érzem örök magányra vagyok átkozva, engem senki sem fog szeretni, míg nálam rondább srácoknak is van szép barátnője.

Jó, igaz én csak 165cm magas vagyok és vékony, de attól még engem is szerethetnének a nálam alacsonyabb lányok vagy nincs igazam?!

Miért van az, hogy még ők is 180+-osokkal járnak vagy izomagyú bunkókkal inkább?

2012. jan. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
72%
09:32 Ha mindenhol leszavaznának, akkor 61%-on se állnék, nem gondolod? Amúgy meg azért vagyok erről meggyőződve, mert ez az igazság. Nézd meg, ennél a kérdésnél is több alacsony srác összegyűlt, aki sikertelen a csajoknál! Meg nézz szét az utcán is, hány alacsony és csúnya srácot látsz bnővel! Nézelődhetsz akár 100 évig is.
2012. jan. 27. 09:57
 22/52 anonim ***** válasza:
44%
Ó nyilván azért van így, mert alacsony srácnak nem lehet barátnője, nem pedig azért, mert csak a magas párokat veszed észre, mert ezt akarod észrevenni, hogy bizonygasd, hogy miért vagy sikertelen. Amúgy meg már korábban említettem neked, hogy ha valóban ennyire felszínesnek tartod a nőket, akkor minek neked barátnő? valahonnan szerezz egy szexpartnert, fizesd meg, és az úgy jó lesz neked..
2012. jan. 27. 10:33
 23/52 anonim ***** válasza:
64%
Számtalanszor írtam már, h én lennék a legboldogabb, ha látnék csúnya és alacsony srácokat bnővel, úgyhogy igenis észre akarom venni. De nem vehetem észre, mert nincs mit.
2012. jan. 27. 10:43
 24/52 anonim ***** válasza:
71%

Nézd, az én környezetemben rengeteg ugyanolyan magas pár van, ahol a lány nyilván nem egy felhőkarcoló, tehát átlag 170 centis srácokról beszélünk, vagy alacsonyabbakról. Van, ahol 10 cm van a lány javára, és mégis működik, pedig a fiú nincs eleresztve. Egyszerűen csak vannak olyan emberi kvalitásai, amik túlmutatnak a magasságon, és van egy olyan lány, aki ezt értékeli. Ott kezdődik a dolog, hogy van-e lánybarátod? Tudsz-e baráti kapcsolatokat kialakítani lányokkal? Szerintem ez elég kulcskérdés, főleg ha bárki valamiféle hátrányból indul.

(Példának okáért nekem eddig nem nagyon voltak fiúhaverjaim, ezért nehezemre esett lazán viselkedni férfiak társaságában, és általában a legrosszabb formámat hoztam. Mihelyt elkezdtem barátkozni fiúkkal barátkozni, rájöttem, hogy nincs alapvető különbség. Végül pont a baráti körből került ki a barátom, aki nem mellesleg bruttó 170 cm.)

Az a baj, hogy eddig annyit láttam belőled, hogy minden témához beírod, hogy a nőknek csak a külső számít, te meg csúnya vagy és alacsony, ezért nincs barátnőd. Sose láttam olyan hozzászólást, hogy tettél volna bármit, hogy javíts a helyzeteden. Ráadásul megfertőzöd ezekkel a negatív gondolatokkal a sorstársaidat, és ők is úgy fognak hozzáállni, hogy a barátnőtalálás reménytelen.

2012. jan. 27. 11:06
 25/52 anonim ***** válasza:
82%
Sok lány barátom van, éppen azért, mert ha megtetszik egy lány, mindig csak barátság lesz belőle. Sztem ha a belsőmmel lenne baj, akkor barátkozni se akarnának. Amúgy meg mit tehetnék az ellen, h kicsi vagyok és ronda a fejem? Plasztikai műtétre nincs pénzem.
2012. jan. 27. 11:13
 26/52 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondják jó a belső tulajdonságaim.Néha szemez velem 1-2 lány de csak akkor ha jó kedvem van.Megérzik mikor van jó kedve az embernek? (163 Cm 18/F voltam)
2012. jan. 27. 15:28
 27/52 anonim ***** válasza:
35%
hát már nem azért de én lány vaygok 164 cm és a arátom 163-164 cm.ost lesz fél éve majd h együtt leszünk szóval ez nem mindig a magasságról szól..!:)
2012. jan. 29. 08:20
 28/52 anonim ***** válasza:
58%
Annyira magamra ismertem.
2012. febr. 13. 18:09
 29/52 Csabeszmester ***** válasza:
Ehhez a kérdéshez csupán pár gondolatot fűznék hozzá. Nekem sem volt 22éves koromig barátnőm. Aztán megerőltettem magam és sikerült 1 nekem tényleg tetsző lánnyal összejönni. 2év 2hónapot voltunk együtt,de több mint fél éve elváltak útjaink. De az alatt az idő alatt boldogabb voltam mint valaha,azt éreztem hogy IGEN én is kellek valakinek aki ráadásul tetszik is nekem,nem pedig valami csunyácska,buta lány. Azóta ujból meg kell "erőszakolni" magam hogy oda merjek egyáltalán menni 1 lányhoz. Sikerem azóta sincs,viszont kommunikálok lányokkal mégha legszívesebben el is szaladnék zavaromba. Eggyet viszont nem értek,az olyan lányok akik a női nem megszégyenítői külsőre+természetre egyaránt,ők miért nagyképűbbek mint azok a lányok akik ha nem is fotómodell kinézetűek de azért simán beindítják az ember fantáziáját. Én legalábbis ezt tapasztalom,akik relatíve szép lányok és akikhez gyomorgörccsel megyek oda ők kedvesek velem,mégha nem is illünk össze. De a csúnyák,nagypohájúak és oly taplók hogy az valami borzalom :( Ja amúgy én 180cm és 70kg vagyok :)
2012. márc. 14. 15:44
 30/52 anonim ***** válasza:
férfi vagy szeddössze magad nem itt nyafogj huzzáel csajozni!!!
2012. márc. 18. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!