Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?
2011. dec. 18. 22:46
82/85 anonim 

válasza:

Rendben, egészségedre. Gondolom most már csak azért is kitartotok a hülyeségetek mellett:D Amúgy, ha ennyire nem érdekel a külső, akkor miért nincs barátnőd?
83/85 anonim 

válasza:

Mert a nőket viszont nagyon is érdekli sajnos.
84/85 anonim 

válasza:

Volt már számtalan alkalom, amikor beszéltem lánnyal (nem egyszer, hanem nagyon sokszor), és még ha rokonszenves is voltam miután képet küldtem... egyiknek sem voltam elég jó, mert vannak jobbak is. Pedig nem vagyok 100kg és nem vagyok pattanásos, stb. Teljesen normális külsejű vagyok, de hiába. Tényleg ilyenek a lányok, most miért találtuk volna ki mindezt? Én örülnék a legjobban ha tényleg szerethetőek, okosak lennének.
85/85 A kérdező kommentje:
a lányok okosak,ezért nem foglalkoznak olyan pszichopatával,mint te lelkek erdésze,elég furcsán gondolkodsz
2011. dec. 20. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!