Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

ma 22:56
Egy férfit sem láttam még, aki a ronda nőkre gerjed.

ma 23:07
Ez nem így van:)
Elég nehéz megállapítanod, hogy mit érez a másik nem, őket mennyiszer verték át, csaka saját bajodat látod.
Szerintem válogatott kegyetlenségeket olvashatnál, hogyan dobták, csalták meg a hátuk mögött a lányokat a szeretett párjuk.
És a visszautasítás azért nem fordul elő olyan gyakran, mert a nők direkt nem kezdeményeznek, max jelzika kiszemeltnek, hogy mi a szitu.

Egyébként mi bajod van a ronda nőkkel?
Nekik is van lelkük... ja, várj, nincs.
Az nem baj, ha őket nem akarja senki, vagy visszautasítják százan, mert az neked sem kell. Zavar, ha nem értékelnek, de te is a külsőt nézed nyilván.
Ahogy mindenki.
Én eddig egy pasit sem küldtem el így,lehet, ezért is nem értem ezt az általánosítást.
Most lehet kötekedni, h h fogalmaztam,h én is általánosítok.:) Rendben,de én most arra értem itt a kérdést főleg,h nagyon sok kérdésben olvasom,h így a csajok,úgy a csajok.Írják,h csak a külsőre mennek,és a pasik?Ők mi alapján ítélnek elsőre?Ne mondja már nekem senki,h aki itt írja,h 20 lány alapján alkot véleményt,az egyszer is odament olyan lányhoz,aki esetleg rosszabb ruhákba jár,nincs nagyszám külseje.

"Nem hatalmas kudarc a női társadalom részéről, hogy ennyi, belsőleg szép pasiban nem látja meg a szépséget?"
Nem hatalmas kudarc a férfi társadalom részéről, hogy ennyi, belsőleg szép nőben nem látja meg a szépséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!