Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?

Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?

Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

2011. dec. 18. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:

ma 22:56

Egy férfit sem láttam még, aki a ronda nőkre gerjed.

2011. dec. 18. 23:01
 12/85 anonim ***** válasza:
Rondákra nem, de élből visszautasítani valakit 1 perc alatt... olyan kegyetlenségre csakis egy nő képes.
2011. dec. 18. 23:07
 13/85 anonim ***** válasza:
az általánosítást sokan elitélik, pedíg ők is gyakorolják,csak nem veszik észre.a kérdés kissé bele köthetetlenebbül így szólna:miért ilyen sok pasi?-de persze nem mindenki ilyen, de aki ilyen, az azért mert vagy csalódott már sokat a nőkben, vagy bunkó.bár az tény, hogy a nők többsége elég szemét módon viselkedik(megcsalja a párját,pénzért van a másikkal,qrva,nyafogós,felszínes,ostoba, öntelt és még ezer hasonló).mert érdekes módon minden általánosításnak van alapja.ennek is.de ez nem igaz minden nőre, hogy ilyen, legalábbis remélem.ja, és aki normálisnak mondja magát, attól még nem biztos hogy tényleg normális
2011. dec. 18. 23:07
 14/85 anonim ***** válasza:
#12: Érdekes, nekem még 1 perc sem kellett hozzá, hogy lekoptassak egy nyomuló csajt. Talán valami rossz élményből származik ez a hatalmas frusztráció benned?
2011. dec. 18. 23:11
 15/85 anonim ***** válasza:
miről beszélsz? 20 lány alapján állítom ezt, egy normális sem volt, és ezek a lányok átlagosak voltak nem plázamajmok.
2011. dec. 18. 23:12
 16/85 anonim ***** válasza:

ma 23:07

Ez nem így van:)

Elég nehéz megállapítanod, hogy mit érez a másik nem, őket mennyiszer verték át, csaka saját bajodat látod.

Szerintem válogatott kegyetlenségeket olvashatnál, hogyan dobták, csalták meg a hátuk mögött a lányokat a szeretett párjuk.

És a visszautasítás azért nem fordul elő olyan gyakran, mert a nők direkt nem kezdeményeznek, max jelzika kiszemeltnek, hogy mi a szitu.

2011. dec. 18. 23:13
 17/85 anonim ***** válasza:

Egyébként mi bajod van a ronda nőkkel?

Nekik is van lelkük... ja, várj, nincs.

Az nem baj, ha őket nem akarja senki, vagy visszautasítják százan, mert az neked sem kell. Zavar, ha nem értékelnek, de te is a külsőt nézed nyilván.

Ahogy mindenki.

2011. dec. 18. 23:15
 18/85 A kérdező kommentje:

Én eddig egy pasit sem küldtem el így,lehet, ezért is nem értem ezt az általánosítást.

Most lehet kötekedni, h h fogalmaztam,h én is általánosítok.:) Rendben,de én most arra értem itt a kérdést főleg,h nagyon sok kérdésben olvasom,h így a csajok,úgy a csajok.Írják,h csak a külsőre mennek,és a pasik?Ők mi alapján ítélnek elsőre?Ne mondja már nekem senki,h aki itt írja,h 20 lány alapján alkot véleményt,az egyszer is odament olyan lányhoz,aki esetleg rosszabb ruhákba jár,nincs nagyszám külseje.

2011. dec. 18. 23:18
 19/85 anonim ***** válasza:
Attól hogy valakit nem fogadtak el eddig szép nők, attól automatikusan, reflexszerűen a csúnyákat kéne hogy hajszolja? Nem hatalmas kudarc a női társadalom részéről, hogy ennyi, belsőleg szép pasiban nem látja meg a szépséget? Nem csak magamról írok, hanem az összes "rendes pasiról". Az a típus sokkal de sokkal nehezebben talál párt.
2011. dec. 18. 23:19
 20/85 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hatalmas kudarc a női társadalom részéről, hogy ennyi, belsőleg szép pasiban nem látja meg a szépséget?"

Nem hatalmas kudarc a férfi társadalom részéről, hogy ennyi, belsőleg szép nőben nem látja meg a szépséget?

2011. dec. 18. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!